Ahoj všem, dostal jsem od kamarádky tento .......... odkaz. Že by cesta jak snadno a rychle vydělat pár korun???
Tak trošku mi to v určitém ohledu vzdáleně připomíná elektronickou formu Pyramidy. Ale jak řikám, pouze v určitém ohledu (čím víc lidí přemluvíš k registraci, tím víc peněz dostaneš). Možná se pletu a nejde o žádný podvod. Třeba je to opravdu jenom způsob, jak za malou úplatu dostat své výrobky pořádně pod kůži co největšímu počtu lidí.
Na druhou stranu, pro zpostředkovatele (provozovatele webu) to asi bude lukrativní džob. Vám vyplatí za sms 2 kačky a od inzerenta inkasuje např. 20,- Inu nápad jak vydělat nemají špatný.
//upraveno, zamčeno
//mmm
Jak si snadno vydělat (?) Vyřešeno
- Zdena.Sladky
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jak si snadno vydělat (?) Vyřešeno
AMD Athlon X2 6000+ 3.0GHz, chladič Thermaltake BigTyp VP, 3GB DDRII 667 Corsair (2x512MB, 2x1GB), deska Asus M2N-SLI Deluxe nForce 570sli, gr. karta Asus 9800GTX+ 512MB, 3xHDD WD(250GB+200GB+1000GB), case Thermaltake Swing VB6000BWS, zdroj Corsair VX550W, 24" LCD Samsung T240HD
Re: Jak si snadno vydělat (?)
Za šíření těchto věcí bych posílal lidi normálně do vězení ... z 95% se nejedná o legální věci a ikdyž jo, pochybuju že budete odvádět vy a kdokoliv jiný daň. Jsem pro každou korunku, kterou si člověk pracně vydělá ... ale po tom co mi zavřeli kamaráda za to, že si přes podobné kraviny vydělal 70 tis a pak zjistil, že on a ještě jeho "spolupracovníci" dluží 5x tolik ... nemálo se dojebal.
Nemusí jít o podvod, ale pokud na tom VY vidíte nějaký obnos, věřte že ten "nad vámí" z toho má alespoň 10x víc ... to chcete ? Raději půjdu někde na inventůru jako šašek a dám každý den 50 CZK bezdomovcům které semtam potkávám ... to mi přijde rozumnější.
Nemusí jít o podvod, ale pokud na tom VY vidíte nějaký obnos, věřte že ten "nad vámí" z toho má alespoň 10x víc ... to chcete ? Raději půjdu někde na inventůru jako šašek a dám každý den 50 CZK bezdomovcům které semtam potkávám ... to mi přijde rozumnější.
[2008-07-12] BAN na 60 dní. Pravidlené urážky uživatelů, vyvolávání hádek, neúcta k moderátorům a nerespektování pravidel fóra. Slova jako Debil, imbecil, idiot opravdu nepovažujeme za slušná, nemohou být tolerována.
- Zdena.Sladky
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Jak si snadno vydělat (?)
Já jsem nikde nenapsal, že tomu věřím, nebo že do toho dokonce snad půjdu! A navíc jsem to tu nikomu nedoporučil. Dal sem to sem jako zajímavost a už je na každém, jak se k tomu postaví. Jde taky o to, aby to tu co nejvíc lidí odiskutovalo a tím odradilo případné zájemce...
//ano, je na každém, jak se ktomu postaví. Jak se k tomu staví PC-Help vidíš...
//Karlos
//ano, je na každém, jak se ktomu postaví. Jak se k tomu staví PC-Help vidíš...

//Karlos
AMD Athlon X2 6000+ 3.0GHz, chladič Thermaltake BigTyp VP, 3GB DDRII 667 Corsair (2x512MB, 2x1GB), deska Asus M2N-SLI Deluxe nForce 570sli, gr. karta Asus 9800GTX+ 512MB, 3xHDD WD(250GB+200GB+1000GB), case Thermaltake Swing VB6000BWS, zdroj Corsair VX550W, 24" LCD Samsung T240HD
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”