Demence lidí...
- Argoneus
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Demence lidí...
Ahojte... vim že to sem nepatří... ale chci abyste mi sdělili svůj názor... Myslíte že sou normální takovýhle urážky lidí kvůli ekzému?
- Přílohy
-
- demence.rar
- (1.55 KiB) Staženo 126 x
CPU: AMD Athlon 64 X2 5000+ EE @ 2,6 Ghz GPU: Sapphire HD 3850 512MB, PCI-E
Zákl. deska: Gigabyte GA-M52L-S3 - nForce 520 RAM: A-DATA 2x1GB DDR2 PC800 Extreme Edition
HDD: Samsung Spin Point F1 HD322HJ 320GB Zdroj: Seasonic SS-500ET-T3 500W
Case: THERMALTAKE VG1000BNS Wing RS100 Black
Zákl. deska: Gigabyte GA-M52L-S3 - nForce 520 RAM: A-DATA 2x1GB DDR2 PC800 Extreme Edition
Re: Demence lidí...
Ne nejsou. Tyhle lidi co někoho urážej tak sou dost ubohý. Ale ten na kterýho to bylo psaný to bere docela odvážně....já bych házel do ignoru
. Nemá cenu takovýhle dementy poslouchat. Tot můj názor.

Core i5 4570, 8GB DDR3, msi gtx1070 8GB, 240GB SSD Kingston, 550W Zdroj
- Argoneus
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
to psali na mě... ani je neznám
CPU: AMD Athlon 64 X2 5000+ EE @ 2,6 Ghz GPU: Sapphire HD 3850 512MB, PCI-E
Ty pakošové tam melou naprosté hovna a navíc by se měli doučit češtinu!
Intel Core 2 Duo E6300@2300 MHz
MSI G31M (MS-7379)
2048 MB (DDR2-667@800)
ATI Radeon HD 3850
CoolerMaster Elite 330
2x WD 500gb SATAII
MSI G31M (MS-7379)
2048 MB (DDR2-667@800)
ATI Radeon HD 3850
CoolerMaster Elite 330
2x WD 500gb SATAII
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Já jsem asi lama,ale nějak jsem to nepochopil..nic o ekzému jsem nevyčetl a já to vidím jako obyčejný kecy dvou pubošů..nic víc 

být tebou tak tohle vůbec neřeším,sám mám atopický ekzém takže vím o čem je řeč. Mí spolužáci/kamarádi prostě respektujou to že za to nemůžu a prostě to přehlíží,vždyť přece jde o povahu člověka a ne o to jak vypadá.Tipuju že tyhle "lidi" co ti to poslali se na to dohodli jelikož je to skoro ve stejný čas anebo to je jeden a ten samý člověk který si prostě vylívá svou zlost pomocí internetu.Pochybuju že by ti to řek v reálu do očí.
Takže Don´t worry be happy
Takže Don´t worry be happy

-
- Pohlaví:
Ač nerad, něco přidám. Nerad proto, protože lidi jso zlí a zabývat se tím je ztráta času a energie.Na to si prostě musíme zvyknout, i když to někdy - možná vždy bolí. Mám kamaráda, který má podobný problém a nebýt tohoto příspěvku tak na to ani nevzpomenu. Každý z nás má, anebo časem nějaký problém mít bude. Není třeba řešit problémy jiných, pokud jim nechceme anebo neumíme pomoci. Lidi jsou zlí.
- Magnat
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ja uz dlouhou dobu rikam, ze spousta lidi ma prebytek casu a prd dela, takhle pak maji cas i na takoveto hovadiny. Krom toho v dnesni dobe, kdy jsou tarka vsichni alergicti na "neco" , pricemz mnohdy se to muze projevit necekane, nema smysl toto resit( a vlastne ani nikdy nemelo).
"Pro zdravé jsou největším nebezpečím nemocní, silným hrozí zkáza nikoli od silnějších,nýbrž od těch nejslabších"
-Friedrich Nietzsche-
-Friedrich Nietzsche-
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Vůbec bych to neřešil a už vůbec bych nekomunikoval tak dlouho. Po druhé větě o h...ně bych ukončil spojení. A ještě malý postřeh ze života. Ty nejkrásnější baby chodí s těma nejstrašnějšíma chlapama. Takže ti dva "hezouni" si můžou jít přeleštit... 

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nadáváte,že lidi nemají nic na práci a furt něco řeší,ale ted jste úplně stejní.Také to řešíte a přitom je to zbytečné,protože s tím nic nenaděláte.Normální člověk se nad takovým posmíváním pusměje,je jasné že to člověka raní,pokud má nějaký ekzém (já teda nikdy nikoho s ekzémem nepotkal,a pokud ano,asi ho měl dobře schovaný) tak je prostě jasné,že každé popíchnutí ho bolí,ale tím,že to bude člověk řešit,tak mu bude hůř. Mám kámoše, který má silné akné a má z toho psychiku tak v řiti,že si chtěl skočit, to víte posmívání je u něj na denním pořádku a co je hrozné je to,že narozdíl od atopického ekzému se akné nedá nějak moc léčit,snažím se ho aspon nějak povzbuzovat,ale jsou dny,kdy s ním nehnu a nechce jít ani ven,nebo na pivko..já bych to neřešil,každý máme něco a pozastavovat se nad takovými kecy na ICQ je zbytečné,prostě bych zvolil ignoraci a každý ať si píše co chce..
PS: máš recht,kolikrát vidím opravdu krásnou holku a vedle ní takovýho nýmanda,škaredýho,s rozkrokem mezi kolema a myslí si,že spolkl svět,takový fakt miluju
Ale dnes je to prostě o penězích,jdu do supermarketu a vidím párečky,kde on má min. nějakýho dražšího sporťáka a ona postavu jak ze žurnálu...to já mám kolo a tak si můžu jít hodit ledatak mašlu...ale co se dá dělat..neřeším to..
PS: máš recht,kolikrát vidím opravdu krásnou holku a vedle ní takovýho nýmanda,škaredýho,s rozkrokem mezi kolema a myslí si,že spolkl svět,takový fakt miluju

Ale dnes je to prostě o penězích,jdu do supermarketu a vidím párečky,kde on má min. nějakýho dražšího sporťáka a ona postavu jak ze žurnálu...to já mám kolo a tak si můžu jít hodit ledatak mašlu...ale co se dá dělat..neřeším to..
Ješiži to ti psaly nějaký malý děti. Jen bych jim řek, že nemám zájem o názory malých dětí a hodil do ignore. Vždyť jsou ubozí. 

- Koja
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Vůbec bych to neřešil :) Lidi jsou akorát závistivý a zlý svině, kterým záleží akorát na majetku a "tom hezkém na pohled" .. ale můžeme si za to sami, udělala to znás společnost a "pokrok" :)
Ale věřte, že pořád existuje pár lidí /dokonce i holek:)/, kteří mají mozek tam, kam patří a mají pořád svůj názor, který si nenechají ničím ovlivnit. Když budete mít takový štětstí jako já a někoho takovýho najdete, tak se ho držte, hodně vám pomůže :)
Ale věřte, že pořád existuje pár lidí /dokonce i holek:)/, kteří mají mozek tam, kam patří a mají pořád svůj názor, který si nenechají ničím ovlivnit. Když budete mít takový štětstí jako já a někoho takovýho najdete, tak se ho držte, hodně vám pomůže :)
Everybody lies so don't trust anyone. :)
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”