zmena velikosti obrazku
zmena velikosti obrazku
mam problem. zaregistroval jsem se na csfd.cz a v profilu chci mit forku. vyzaduji rozmery 60*80. no a tak jsem si to upravil na ty rozmery a kdyz tu fotku tam vkladam, tak se objevi: portret nema pozadovane rozmery. Ty rozmery v tom programu IrfanWiev jsem zmenil takto. klikl jsem na polozku obrazek a tam jsem klikl na zmenit velikost a pak jsem dal šířka 60 a výška 80, ale ono se to upravilo na šířka 53 a výška 80, ale to je asi jedno. pak jsem upravený obrázek uložil na plochu a zkoušel jsem dát ten upravený z plochy do mého profilu na csfd a ono to píše, že obrázek nemá požadované rozměry. prosím co s tím?
Re: zmena velikosti obrazku
Klikni na ten soubor pravým->Vlastnosti zkontroluj si jestli má ty rozměry, které chceš.
Ale může to být taky tím, že je soubor moc velký, ačkoliv je to něco jiného než rozměry.
Ale může to být taky tím, že je soubor moc velký, ačkoliv je to něco jiného než rozměry.

- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Můžeš ho přeci oříznout na požadovanou velikost ( třeba Nero Photosnap Viewer).
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
-
- Pohlaví:
Myslím že na to kápnul ReCall
Obrázek a jeho rozměry jsou nejspíš v pohodě ,53 x 80 (a ne 60 x 80) je to proto, aby se zachoval poměr stran - při 60 x 80 by byl obrázek zdeformovaný.
Otevři ho znova v Irfanu a potom dej Uložit jako JPG (JPEG) a tím zmenšíš onu velikost (ovšem ne obrázku ale souboru).
Obrázek a jeho rozměry jsou nejspíš v pohodě ,53 x 80 (a ne 60 x 80) je to proto, aby se zachoval poměr stran - při 60 x 80 by byl obrázek zdeformovaný.
Otevři ho znova v Irfanu a potom dej Uložit jako JPG (JPEG) a tím zmenšíš onu velikost (ovšem ne obrázku ale souboru).

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
automaticke nastaveni velikosti komentare v Excelu
od Mikik Block » 04 zář 2024 15:17 » v Kancelářské balíky - 0
- 3244
-
od Mikik Block
Zobrazit poslední příspěvek
04 zář 2024 15:17
-
-
-
Nelze vytvořit oddíl o velikosti volného místa na HDD Příloha(y)
od Ddwarf » 25 led 2025 07:31 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 2857
-
od atari
26 led 2025 09:16
-
-
-
Problémy v síti na obrázku - proč nemůžou počítače komunikovat mezi sebou Příloha(y)
od zuzana3 » 25 pro 2024 20:33 » v Administrace sítě - 7
- 5016
-
od zuzana3
25 pro 2024 22:23
-
-
- 17
- 7359
-
od Fargotroniac
12 říj 2024 18:59
-
-
Zkratka na plochu - Změna obnovovací frekvence monitoru - TV (hledám)
od jkmaxfli » 31 bře 2025 13:04 » v Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs) - 4
- 9697
-
od jkmaxfli
31 bře 2025 19:19
-
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”