zmena velikosti obrazku

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

marianek
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

zmena velikosti obrazku

Příspěvekod marianek » 14 čer 2008 22:57

mam problem. zaregistroval jsem se na csfd.cz a v profilu chci mit forku. vyzaduji rozmery 60*80. no a tak jsem si to upravil na ty rozmery a kdyz tu fotku tam vkladam, tak se objevi: portret nema pozadovane rozmery. Ty rozmery v tom programu IrfanWiev jsem zmenil takto. klikl jsem na polozku obrazek a tam jsem klikl na zmenit velikost a pak jsem dal šířka 60 a výška 80, ale ono se to upravilo na šířka 53 a výška 80, ale to je asi jedno. pak jsem upravený obrázek uložil na plochu a zkoušel jsem dát ten upravený z plochy do mého profilu na csfd a ono to píše, že obrázek nemá požadované rozměry. prosím co s tím?

Reklama
ReCall
Level 4
Level 4
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: zmena velikosti obrazku

Příspěvekod ReCall » 14 čer 2008 23:05

Klikni na ten soubor pravým->Vlastnosti zkontroluj si jestli má ty rozměry, které chceš.
Ale může to být taky tím, že je soubor moc velký, ačkoliv je to něco jiného než rozměry. :lol:

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod jaro3 » 15 čer 2008 07:11

Můžeš ho přeci oříznout na požadovanou velikost ( třeba Nero Photosnap Viewer).
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 15 čer 2008 07:43

Myslím že na to kápnul ReCall
Obrázek a jeho rozměry jsou nejspíš v pohodě ,53 x 80 (a ne 60 x 80) je to proto, aby se zachoval poměr stran - při 60 x 80 by byl obrázek zdeformovaný.
Otevři ho znova v Irfanu a potom dej Uložit jako JPG (JPEG) a tím zmenšíš onu velikost (ovšem ne obrázku ale souboru). :smile:

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”