Torrent - prestal stahovat Vyřešeno

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

peacoq
Pohlaví: Nespecifikováno

Torrent - prestal stahovat

Příspěvekod peacoq » 04 srp 2008 20:38

Ahoj,
...torrent stahoval a bez-duvodu prestal. Po ukonceni stahovani jsem ho zavrel a pri dalsim pozadavku dalsiho stahovani zobrazi u vsech torrentu toto:
- jakysi port 45096 neni otevreny: http://img231.imageshack.us/my.php?imag ... nt2eu8.jpg
- a v tabulce samotneho stahovani: http://img217.imageshack.us/my.php?imag ... nt3bl8.jpg
(udaje v tabulce se mohou i listit v tom, ze tam nebude ''0 z 0 (0 ve swarmu), ale napr. ''0 z 6 pripojeno (13 ve swarmu)'')
Stalo se to samo, bez pricineni, a nebo meneni nejakych udaju, ani behem te chvile neprobihalo cisteni PC, ze by se snad neco smazalo. Najednou to prestalo stahovat. Preinstalace nic nevyresila a oznameni o 'zavrenem' portu trva - nestahuje.
Ve firewallu je torrent povolen v obou smerech. a uz jednou se to stalo, tenkrat jsem reinstaloval OS a tak se vyresilo i toto.
Za konkretni radu dekuji, na torrent-foru jsem odpoved nenasel a nasledkem 'debilnic' kecu, ''..nevim, cim to je, asi sis to nejak zmenil sam'', jsem napsal pozadavek, at zrusi muj nick na dannem torrent-foru.

Reklama
sondaw
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Žena
Stav:
Kontakt:

Re: Torrent - prestal stahovat

Příspěvekod sondaw » 05 srp 2008 11:19

Na tvoji otázku odpovědět neumím, ale já bych vyzkoušela stáhnout přes FlashGet 1.9.6.1073 (free), který torrenty bezproblémově stahuje. Pokud to nejde ani tímto programem, tak zřejmě bude chyba někde mimo tvé nastavení

Tak jsem to vyzkoušela, FlashGet normálně stahuje

peacoq

Příspěvekod peacoq » 05 srp 2008 14:55

Uzitecna rade se hodi. Dik :idea:
BitLord mi stahuje, ale pro zmenu stahne 100% a presto koncovka je avi.bc / jpg.bc - coz znazi nekompletni download.
Nasel jsem, jak a co s tou koncovkou delat a vesmes nic, protoze je to stale nekopletni download.
http://www.moviecodec.com/topics/8947p2.html
Takze mikro-torrent nestahuje vubec z duvodu prilozeneho screenu a zavrenem portu 45096, a BitLord stahuje jen s timto neutesitelnym vysledkem, jakoby se 'zaseknul'.
Beru zpet; Bit Lord sice stahne na 100%, ale potom se musi dlouho nechat otevrenny (jakoby v pripade 'seeding' po stazeni) ve stavu 'uploading' a postupne se koncovky jpg.bc meni na jpg, a zkontrolovat to ve slozce, kam se to stahovalo. A teprve potom BitLord zavrit. Oproti nefunkcnimu mikro-torrentu aspon neco, ale je to poradne obtezujici hlidat to, zde je vse uz stazene a mozno otevrit.

V tom pripade zkusim tebou doporucenny FlashGet 1.9.6.1073.

//následující diskuse byla promazána o nesmysly a urážky
//Karlos

Koja
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Koja » 05 srp 2008 19:10

peacoq píše:.. Bit Lord sice stahne na 100%, ale potom se musi dlouho nechat otevrenny (jakoby v pripade 'seeding' po stazeni) ve stavu 'uploading' a postupne se koncovky jpg.bc meni na jpg ..

Není to třeba tím, že teprve ty soubory převádí na "normální"? I když nevím, proč by to dělal, já to mám hned .. můžeš vyzkoušet i Azureus, používal sem ho na Widlích a nemůžu si na něj stěžovat:)
Nesmazal si třeba omylem ten stahovaný soubor z disku? Potom by to mohlo házet chyby, i když to by asi nemělo co dělat s tím portem..
Everybody lies so don't trust anyone. :)

Darthy
Level 2.5
Level 2.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Darthy » 05 srp 2008 19:21

...No k tomu BitLordu, v nastavení můžeš vypnout aby se takhle označovali nedostahované soubory (*.bc!)...soubor, se bude tvářit normálně, ale nebude celý.
Intel i7-10700F, MSI GeForce GTX 1060 GAMING X 6G, Patriot VIPER 4 16GB (2x8GB) DDR4 3200 CL16, 256GB Transcend SSD 370S10, ASRock Z490 PHANTOM GAMING 4, Corsair RM550x, SPC Gladius M35 Black

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 05 srp 2008 19:31

Tak to se mi jeví, jako úplná hloupost. Kdo by chtěl mít soubor, který se tváří OK a je úplně na H...
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

peacoq

Příspěvekod peacoq » 05 srp 2008 19:35

K odpovedi ..zruz zobrazovani neuplneho soubou koncovkou .bc se ani nebudu vyjadrovat. Myslim, ze jsi uz odpoved dostal, ze je to na H, a non-sens.

Zavrenu port se tykal mikro-torrentu, ktery prestal stahovat sam-od-sebe.

BitLord stahoval s vysledkem, jak jsem napsal, ..stahne 100% a potom to prevadi z avi.bc na avi.
Nic jsem nemazal a nechal to strasne dlouho otevrene, a neco malo se neprevedlo. .avi se prevedlo, ale neco z .jpg ne. Kontroloval jsem to ve slozce, kam se to stahlo, a vlastne jinou kontrolu nemam, jen tuto vizualni, dokud se koncovka sama neprepise, protoze v okne BitLord je stazeno na 100% a probiha updatovani.
Takze nad nekteryma soubora sem mavnul rukou, kdyz se pred 2 hodiny koncovka u nich stale nemenila z .jpg.bc na zminene .jpg.
Takze, jakz-takz to funguje.

Dalsi problem nastal pri pokusu zkusit neco doporuceneho: FlashGet 1.9.6.1073 ..instaloval jsem to, nic nemenil, a pri pokusu stahnout torrent to namisto pozadavku na Open/Save torrent to 'vyplyvlo' Browse ..jakoby to vubec nenaslo cestu, jak se to ma stahovat. Tak jsem to odinstaloval a ted zkusim co jsi mi doporucil ty, Azureus.
Pro zasmani dodavam, ze pri odinstalaci BilLord mi v Program Fies zustala trcet jeho slozka ''lang'' se souborama s koncovkou .xml nejde smazat :)
Naposledy upravil(a) peacoq dne 05 srp 2008 19:48, celkem upraveno 1 x.

Darthy
Level 2.5
Level 2.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Darthy » 05 srp 2008 19:41

karlos píše:Tak to se mi jeví, jako úplná hloupost. Kdo by chtěl mít soubor, který se tváří OK a je úplně na H...

ne myslím to jako tak že se tam nebude dávat přípona bc! ale soubor se bude zatím stahovat, až se dostahuje tak bude bez problémů.
Intel i7-10700F, MSI GeForce GTX 1060 GAMING X 6G, Patriot VIPER 4 16GB (2x8GB) DDR4 3200 CL16, 256GB Transcend SSD 370S10, ASRock Z490 PHANTOM GAMING 4, Corsair RM550x, SPC Gladius M35 Black

peacoq

Příspěvekod peacoq » 05 srp 2008 19:52

Prosim te,
nazaplnuj mi topic nesmyslama. Ahoj
Mas super ikonu, ale neres tady (ne)smyslnost docasne koncovky.

peacoq

Příspěvekod peacoq » 05 srp 2008 20:20

:flyer:
Naposledy upravil(a) peacoq dne 05 srp 2008 20:31, celkem upraveno 1 x.

Darthy
Level 2.5
Level 2.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Darthy » 05 srp 2008 20:25

peacoq píše:neres tady (ne)smyslnost docasne koncovky.

Není tak uplně nesmysl, ale netýká se to topicu, takže to řešit nebudu :)

sondaw
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Žena
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod sondaw » 05 srp 2008 22:29

Nějak nechápu, co s FlashGetem děláš, mám ho jako výchozího klienta pro soubory torrent a ještě se mi nestalo, že bych něco nestáhla. Dám vytvořit soubor torrent>najdu zdrojový soubor>zadám výstupní složku a nastavím požadavky v Možnosti>Bit Torrent - nastavím port, rychlost stahování a odesílání ap
Tohle je jen ukázka ze stahování, funguje naprosto spolehlivě
01.jpg
02.jpg

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Adobe reader přestal fungovat
    od pee.tr » 03 říj 2024 18:41 » v Vše ostatní (sw)
    3
    2473
    od pee.tr Zobrazit poslední příspěvek
    03 říj 2024 20:14

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”