Už jsem nad tím, že jsem napíšu o tomto problému přemýělel dlouho, ale až dnes mě k tomu donutilo překypění mé trpělivost. Když jdu sem na fórum samozřejmě dam automatické přihlášení, protože Vás mam jako hlavní stránku.Jenomže poslední dobou to stejně při každé návštěvě chce heslo nick a jiné. Trvá to asi nevím, je to prostě od července. Je zde na fóru něco co mi maže cookies? z programů ve svém POc nevím, co by mi to mohlo cookies mazat a OPERA to sama nebude, protože jsem prolezl snad všechno nastavení.
Také mi poslední dobou blbne net. Nejde spustit, ale QIP jde, nebo nechce načíst stránky. Nevím, jestli si to pamatujete, ale jsem doma napojený jako sekundární PC na routeru. Ten už jsem restartoval sna 1000..x.zajímavé ovšem je, že na primárním PC vše jde bez problémů.
tomu všemu jse se nějak nevěnoval až do doby, než jsem se šel podívat na net, na topil lowend karta a zas. heslo jméno. Ti už byla poslední kapka, protože při předposlední návštěvě jsem jistě zatrhl automaticky přihlásit
Děkuji všem za radu. Snad to pochopíte, nebo alespoň dočtete do konce

EDIT: Nepamatuj ico jsem dělal napoledy. Hodně stahuji, měnil jsem 3x ram stahoval kvůli tomu free programy. Hrál CS steam. Díval jsem se na kalendář míši a rýši, prostě nevím, co jsem špatného udělal. Aktualizoval jsem OPERU, ale to nevím myslím, že to dělalo i před tím, nebo až dlouho potom nevím