WoW server zadost
WoW server zadost
ahoj...po tom co tady nekolik lidi nabizi servery do world of warcraft me napadlo ze by treba nekoho mohlo zajimat neco jinyho nez jenom instant 70 level....me by se treba libilo tohle:instant 70 ALE maximal level treba 120 takze by se tech 50 levelu muselo dodelat...xp nejaky vysoky aby to nebylo tak tezky udelat ty levely...na zacatek (na spawn) za kazdou postavu bych dal:teleportera kterej by me moh portnout na nejakej level road,shopu,mest podle narodnosti(alli a horda)...potom by moh bejt na spawnu nejakej trainer aby se nemuselo behat a nejaky Noob item vendor kterej by prodaval nejaky itemy pro novy 70 lvly a ty by mohly byt zadarmiko...goldy do zacatku nejakejch 10 na ty reset talenty a popr nejaky jidlo na heal...s timhle bych byl spokojenej a myslim ze by se na to nachytalo hodne lidi...orientace samozrejme PvP
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: WoW server zadost
na tomhle principu funguje http://www.wow-trance.net jen s tím rozdílem, max je 70 lvl. na co by ti byl 120 lvl, když spelly jsou max do 70 lvlu? pokud tohle opravdu vyžaduješ, tak bych ti doporučil hrát na GiGaFunu. tam je max lvl 200 a very high raty a goldy padají jako o život (z moba třeba 100k) info tady: http://gigafun.servegame.com/
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- Nodon
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Super server wow beez stejnej jako jsi psal ze misto tech 50 levlu se tam dela 70tka vyskoky raty a pak se tam chodi duung moc me to tam bavilo
http://www.wowbeez.com/

Dělej mi sponzora a budeš takovej server mít. 

tommy:no jasny sponzora hehe trinactilety decko ma asi prachy :)
memphisto:protoze na vyssim levelu mas vetsi skilly treba v defensi takze treba dobrymu rogunovi nebo varovi boss nic neubere a v tom pripade staci kdyz jde sam treba do bt i kdyz na levelu 120 to asi jeste tak dobry s defemnsi neni...
jinak diky za tipy...nektery mozna vyuziju...
memphisto:protoze na vyssim levelu mas vetsi skilly treba v defensi takze treba dobrymu rogunovi nebo varovi boss nic neubere a v tom pripade staci kdyz jde sam treba do bt i kdyz na levelu 120 to asi jeste tak dobry s defemnsi neni...
jinak diky za tipy...nektery mozna vyuziju...
Zaplatil bys jen 20k za server a měsíčně platil proud a vysoko rychlostní internet.
Jinak zkus ten GigaFun, myslím, že splňuje tvoje požadavky až na ty věci zadara.

Jinak zkus ten GigaFun, myslím, že splňuje tvoje požadavky až na ty věci zadara.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
to záleží na tom,co provozuje ten server, jestli popustí další skillení či nechá max skilly na hranici 70 lvl (350 tuším je max.). není pravda, že by dával roguna či warrior i se sebelepším equipem bosse sám. na GiGaFunu mám rogunu (200lvl) s Brutal Gladiator setem a prostě vším nejlepším, co ve WoWku jde a na bosse se těžce nechytám. dodge šanci mám na 50% a HP mám skoro 12k, ale na 3 rány je tak i tak po mě (bossove davaji pecky za 10k a výš). s warriorem vydržíš dýl, protože má plate a to už něco utlumí,ale leather u roguna nikoliv. hlavně bossové používají stuny, poisony, curse atd. a vůči nim není roguna ani war resist. na bosse bych ti doporučil jako mám já feral druida a full alchemy. v bear formě máš víc armoru jak warrior a navíc jsi skoro vůči všemu resist díky alchemii (lahvičkám a elixírům).
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Záleží na nastavení bossů.
Max lvl je myslím 255.

Max lvl je myslím 255.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
max. lvl ve WoW je 255 (odzkoušeno na tvém serveru
) ale nejvíc se vždycky povoluje 200. snad aby GM měli nad hráči převahu
jinak nastavení bossů se dá v databázi (tabulce) upravit, ale na GiGaFunu do toho moc rýpat nemůžu
lépe řečeno vůbec, takže si musím vystačit s tím, co mám 

Já bych server udělal, ale nejsou many... Nemůžu tu nechat PC nepřetržitě běžet a navíc bych nemohl kde pracovat. 

- Nodon
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
zkoušel si ten wow beez neni tam 120 lae i tak je super.
zkousel jsem hodne serveru ale ani jeden mi nevyhovoval xD z asi 40 serveru ani jeden nebyl good vzdy neco chybelo...ale vetsinou mi chybel nejakej poradnej gm kterej neparil ale pomahal...to je samy dpc a jak mam vedet kde se to naucis a nebo nerus ted nemam cas(byl na raidu...)mno proste zadna snaha nekomu pomoct...jestli najdete server kde gm je schopne vas naucit skilly ktere u trainera nejdou (enchant na nejvyssi je vetsinou problem) tak mi napiste a ja ho wozkousim :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Žádost o radu s koupí notebooku
od Impo168 » 31 led 2025 14:39 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 0
- 1953
-
od Impo168