Moc prosim o pomoc!!!
poslednich pet dni mi nejak divne sel notebook,ale vir jsem v nem nemela,taky zacal vydavat divny zvuky a neslo se mi prihlasit na email...a ted se mi vzdycky zasekne na uvodni modre obrazovce windows s napisem "vitejte"
prosim co s tim??
predem dik za vsechno!
nejde mi pc:(
- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: nejde mi pc:(
Pro začátek změň nadpis topicu, na něco výstižnějšího.Zkoušela jsi spustit pc v nouzovém režimu?Při startu mačkej F8 a z nabídky si vybereš jak systém spustit.Pokud se ti to podaří zkontroluj ještě jednou pc antivirem a zkontroluj disky pomocí třeba tuneUp Utilities.Jaké zvuky máš na mysli?Zkus to říct nějak přesněji.
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
no ten zvuk je podobny jako kdyz kliknu tlacitkem mysi..
du zkusim ten nouzovy ...
du zkusim ten nouzovy ...
po usilovnem mackani F8 se PC spustil normalne...ted zkousim to projet antivirem...
Máš tedy PC nebo notebook? 

- PavelKilleR
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
doporucuji dat prez tlacitko F8 pri nabihani windows pak najed do nouzoveho rezimu. Totiz me se jednou stalo totez ale problem byl v tom ze jsem mel v PC nejakej program kterej nebyl komtabilni s windows. Proto najed do nouzoveho rezimu. prober a promaz programy ktere nepotrebujes.. Potom zapni TuneUp ale 2007 ne 2008....Tuneup 2008 ti totiz muze i promazat celou plochu pokud ji mas chybnou takze doporucuji tuneup 2007. na Uloz.to si ho muzes stahnout i s CDKEYEM! potom az vse budes mit zkusa jeste CC Cleaner a pote uplny scandisk a pak difregmentaci disku...Potom by to melo jit na 100% nejsi jedina ktery to blbne a vzdycky kdyz to nekomu poradim tak mu to pak de..A co se tyce viru pokud treba pouzivas AVASTA tak s emuze stat ze mas nastavenou nizkou prioritu. test teda trva chvilku ale moc toho nenajde. Pokud to das na nejvetsi tak test trva dlouho. ja kdyz delam test na viry tak mi avast prohledava PC az 5hodin ale to mas pak videt jak naskakujou viry :-) hlavne pozor aby jsi nepromazala nejakej vir kterej je v systemu to bYch nedoporucoval kdyz si nebudes jista dej ho radci do truhly
Chyba ovladačů od GK. Doporučuji nainstalovat z CD, které jsi k tomu dostala. Jinak, pri mačkání F8, si dala nouzový režim? Jestlis dala možnost "normálně spustit systém" teď nevím, jak to tam přesně je, a systém ti normálně naběhl, tak nic není vyřešeno. Problém se bude patrně dřív či později opakovat.
Webdorf.eu - Tvorba webu a fór na redakčním systému Drupal 6 a PhpBB 3
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”