Přijímač DVB-T

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

4men4
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Přijímač DVB-T

Příspěvekod 4men4 » 16 říj 2008 15:39

Potřebuju koupit Přijímač DVB-T ale nevím jakou značku pordte mi jaká značka je nejlepší

Reklama
mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Přijímač DVB-T

Příspěvekod mmmartin » 16 říj 2008 16:01

Jak říká náš pan prezident: To je špatně položená otázka. A v tomhle případě by pann prezident měl pravdu. Pokud nenapíšeš, co od přijímače požaduješ, můžeš dostat desítky odpovědí, z nichž každá bude tvrdit, že právě ten a žádný jiný je ten nejlepší.
V zásadě máš možnost volby mez přijímači s nebo bez pevného disku, mezi přijímači s jedním nebo se dvěma tunery, mezi přijímači s pevnou HW konfigurací nebo s možností dodatečného vložení karty s dekodérem MPEG 4 a to vše v různých cenových kategoriích a s různým ovládacím komfortem. Svěř se, po čem tvé srdce prahne a pak je možné nabízet zkušenosti.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11

4men4
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod 4men4 » 16 říj 2008 16:09

Není to pro mě a je to na obyčejnou TV známí se chtějí koukat už na digi vysílání nějakej do 1500 kč

mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod mmmartin » 16 říj 2008 16:22

Do 1500 to bude bez HD a jedním tunerem, snažil bych se každopádně volit nějakou známou značku. Sám mám velmi dobré zkušenosti s mini přijímačem GRUNDIG (typ si teď nevzpomenu, ale je to jediný mini v jejich sortimentu) za necelých 1800 v e-shopu. Kromě velmi slušných vlastností má tu výhodu (alespoň pro mně), že se zapíchne přímo do SCARTu na televizi, takže na stolku s TV zbytečně nepřibude další krabice.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11

4men4
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod 4men4 » 16 říj 2008 16:49

mmmartin píše:Do 1500 to bude bez HD a jedním tunerem, snažil bych se každopádně volit nějakou známou značku. Sám mám velmi dobré zkušenosti s mini přijímačem GRUNDIG (typ si teď nevzpomenu, ale je to jediný mini v jejich sortimentu) za necelých 1800 v e-shopu. Kromě velmi slušných vlastností má tu výhodu (alespoň pro mně), že se zapíchne přímo do SCARTu na televizi, takže na stolku s TV zbytečně nepřibude další krabice.

Tak to je super škoda že nevíš přesnou značku.... A je ten Přijímač DVB-T Grudig fakt dobrej?
Není to náhodou tenhle http://www.nakupuj.com/grundig-dtr-1760/49697/

mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod mmmartin » 16 říj 2008 18:37

Jjo, to je přesně on! Doporučuji. A prohlašuji, že nejsem dealerem Grundigu :D

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”