OMg zase něco co mě docela nakrknulo ... Zahrál jsem sůj osobní rekord ve hře zde na foru a nečekaně mi to hodilo toto : Session data pro tuto hru chybí. Důvodem toho je většinou klikání na tlačítko Zpět ve webovém prohlížeči pro hraní hry. Používejte prosím pouze odkazy uvnitř Arcade roomu pro nové hraní hry. Pokud použijete tlačítko Zpět, ujistěte se, že poté stisknete i tlačítko Aktualizovat pro nové načtení stránky.
Problém je ten, že nikdy na nic před hrou neklikám ...
Hry na foru
- Fox8
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Hry na foru
Intel Xeon E5-1650v3, 64GB RAM, GTX970, 1TB SSD, 2TB plotna
Re: Hry na foru
Taky se mi to víckrát stalo.
Ale jinak ty hry jsou dobrý nápad, chválím. 

- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ahoj, za tohle se omlouváme, Arcade mod je nový a některé hry nám odmítají ukládat skóre, tyto hry postupně odebíráme a budou nahrazeny jinými....co jsi to přesně hrál?
Díky
Díky
- pikaso.andreas
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
mám podobný problém... ale snad se to odladí.. jinak super nápad a celkem dobré hry!!! Děkuji LTB .-D
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
nefungují tyhle: Freaky Football, IQ Jumper, Harry Ham, Dyna Miner, Spark Your Neurons
PS: mě příjde, že z té kategorie Logické nejde žádná. ještě před oficiálním uvedením jsem je zkoušel a nešly
PS: mě příjde, že z té kategorie Logické nejde žádná. ještě před oficiálním uvedením jsem je zkoušel a nešly
Naposledy upravil(a) memphisto dne 19 říj 2008 21:34, celkem upraveno 2 x.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Díky, jsem rád, že se Arcade room líbí
Díky mempihsto za výpis her, dočasně je přesunu jinam a zkusím nějak vyřešit, nahradíme je novými..

- Fox8
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jo ty hry jsou boží
Hry to bylo ovšem moje neoblíbenější, kterou jsem ráno hrál a šlo to... uvidím, pokud nepujde, napíšu to, pokud pujde, nenchám smazat tak skvělou hru

Hry to bylo ovšem moje neoblíbenější, kterou jsem ráno hrál a šlo to... uvidím, pokud nepujde, napíšu to, pokud pujde, nenchám smazat tak skvělou hru

Intel Xeon E5-1650v3, 64GB RAM, GTX970, 1TB SSD, 2TB plotna
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jestliže se jednalo o náhodnou chybu sessions, potom hru mazat nebudeme :-) ....výmaz/výměna her se týká těch, které na našem serveru z nějakého důvodu nefungují, může to být právy, módem PHP, web-serverem...těžko říci. Nové hry již předem testuji, abychom se těchto chyb vyvarovali, zdraví
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”