kotrola logu

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...). Témata z této sekce se NEZOBRAZUJÍ v TOPxx na hlavní straně fóra.

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Uživatelský avatar
mijaja
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Příspěvky: 4136
Registrován: září 05
Bydliště: Zlín
Pohlaví: Muž

Příspěvekod mijaja » 14 led 2006 19:14

Co je zpátky? Ten virus tam už není, ani nic jiného, co by ti škodilo. Nebo máš na mysli ty služby Avastu?



Reklama
Dejf
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 110
Registrován: listopad 05
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod Dejf » 14 led 2006 19:33

C:\WINDOWS\system32\spool\drivers\w32x86\3\E_SRCV02.EXE
myslel jsem ze tohle tam byt nema.

Uživatelský avatar
mijaja
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Příspěvky: 4136
Registrován: září 05
Bydliště: Zlín
Pohlaví: Muž

Příspěvekod mijaja » 14 led 2006 19:41

To je soubor od Epsonu - ten máš k tiskárně, nebo k něčemu od nich. Ten přece nebyl zavirovaný, vždyť jsi ho zkoušel na Jottiscanu. Takže obavy už žádné. :D

Dejf
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 110
Registrován: listopad 05
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod Dejf » 14 led 2006 20:27

jen ze zvedavosti: kdyz jsi mi rekl co mam vsechno fixnout,tak jsem to udelal a vypozoroval sem,ze mi prestal tak zbesile blikat modem,tzn ze nic neposilal ani neprijimal(coz by asi melo bejt kdyz nic nedelam na netu).pak jsem si dnes vsiml ze uz zase oproti vcerejsku blika a blika,tak jsem se podival na log od hijack a zjistil jsem ze je tam ten soubor od epsonu co jsem mel fixnout,tak jsem ho dnes zas fixnul a modem okamzite prestal blikat.sice byl cistej ale nechapu jakej muze mit vliv na komunikaci z internetem.mozna se v tom moc stouram ale je to fakt vo poznani jiny kdyz ho fixnu

Uživatelský avatar
mijaja
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Příspěvky: 4136
Registrován: září 05
Bydliště: Zlín
Pohlaví: Muž

Příspěvekod mijaja » 14 led 2006 20:34

A ty máš nainstalováno něco od Epsonu? Tiskárnu, nebo scanner nebo něco jiného? Jestli ano, a přitom je nemáš pernamentně zapnuté (pokud se ti nespouští zároveň s kompem), tak to můžeš mít taky fixnuté v HJT a spouštět potom ručně přes nabídku Start.

Dejf
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 110
Registrován: listopad 05
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod Dejf » 15 led 2006 12:32

jo mam tiskarnu.udelal sem jaks rekl.jestli nekoho napada co je s tim avastem,tak poradte.diky

Uživatelský avatar
mijaja
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Příspěvky: 4136
Registrován: září 05
Bydliště: Zlín
Pohlaví: Muž

Příspěvekod mijaja » 15 led 2006 12:39

Mohl by ses podívat do Služeb a tam to zkusit upravit. Nemám Avast, ale možná jsou tyto služby nějak blokovány nebo pozastaveny systémem - mělo by u nich být nastaveno Povoleno a spouštění Automaticky - nebo počkej až se probudí Jidhash :crazy: :wc:


Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 2 hosti