záchyt v karanténě NOD
záchyt v karanténě NOD
Se mi objevuje v nodu stále nějaký asi trojan. Nevím, co to je a co s tím. Smažu to v z karanténa a po někjaké době je to tam zase. Posílám to jako přílohu. Poraďte mi co stím a jestli je to skutečně vir. Díky abrit
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: záchyt v karanténě NOD
Zkus toto:
vypni vyrovnavaciu pamet Ovladaci panely>System>Upresnit>Vykon>Upresnit>najeď na odpovídající disk-
Virtualni pamet (Zmenit)>Nepouzivat strankovaci soubor>Nastavit OK>OK>OK
a restart
Pokud máš toto: C:\pagefile.sys tak to po restartu smaž.
vypni vyrovnavaciu pamet Ovladaci panely>System>Upresnit>Vykon>Upresnit>najeď na odpovídající disk-
Virtualni pamet (Zmenit)>Nepouzivat strankovaci soubor>Nastavit OK>OK>OK
a restart
Pokud máš toto: C:\pagefile.sys tak to po restartu smaž.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Nestava se Ti spis ze Ti pada nejaky program nebo aplikace? Nektere aplikace vytvari do slozky Temp dumpy pameti. takze se tam muze teoreticky vyskytnout prave vypis pameti z nejakeho programu nebo procesu, a NOD to vyhodnoti jako mozny vir prave protoze v tom dumpu jsou stavy pameti a zasobniku z okamziku padu.
if (count(legs)==6) bug
else feature;
Dvě monarchie v nejednotné Evropě...
Dvě koloniální říše v neklidném světě 23. století...
Jaderné mocnosti s historií osmi vzájemných válek...
Federativna kraljevina Jugoslavija a Císařství České
else feature;
Dvě monarchie v nejednotné Evropě...
Dvě koloniální říše v neklidném světě 23. století...
Jaderné mocnosti s historií osmi vzájemných válek...
Federativna kraljevina Jugoslavija a Císařství České
Jsem to udělal podle jaro3. Vypl vyrovnávací paměť v systému. Uvidím, co se bude dít. Hraju NFS 5 Porsche a to někdy dělá problém. Jinak si nejsem jistý, co mi tu dělá peklo. Občas se mi stane po restartu, že se nastaví Firefox do zákl. nastavení. Moje domovská stránka je pryč, proxy je pryč, a je tu jen domovská stránka Firefoxu. Porjel jsem to spy emergency, spy bot a nic. Čisto. No, uvidím, cvo to bude dělat dále. Zatím díky abrit
Přestaly mi otvírat Mozila a Opera prohlížeče. Jde je IE. Má to vliv na předchozí dotazy?? abrit
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Myslím , že ne, pokud jsi restartoval , tak by se to mělo vrátit. Můžeš dát log do sekce HJT, třeba jsi něco chytil.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”