Set-top-box Philips DTR 220 Vyřešeno

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Marek Lučin
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:

Set-top-box Philips DTR 220

Příspěvekod Marek Lučin » 29 lis 2008 20:22

Dnes jsem zapojoval sestře k jejímu CRT televizoru tento set-top-box a byl jsem až překvapen, jak bezvadně funguje.
V čem je problém?
Nedošlo mi, že když zapojím kabel z hlavní antény do set-top-boxu, tak bude možné sledovat jen digitálně šířené programy.
A protože u nás ještě nevysílá digitálně Nova a ani Prima, je to buď ČT v digitále a nebo přehodit kabel z antény zpět do TV a sledovat Novu a Primu.
Je možnost naladit na set-top-boxu i tyto nedigitálně šířené programy?
Jsem laik, tak nevím.
Samozřejmě je možnost připojit k TV klasickou pokojovou anténu na Novu a Primu, ale to ségra kříčí, že v tom případě je tam těch krabiček moc :)

Reklama
mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Re: Set-top-box Philips DTR 220

Příspěvekod mmmartin » 29 lis 2008 21:28

Set Top Box má vestavěný anténní rozbočovač. Stačí propojit anténní výstup STB s anténním vstupem televize a tím dostaneš signál z antény jak na STB, tak na televizi a každý tuner si vybere ten signál, který umí přijímat (STB digitál, televize analog). Jediná podmínka je, aby anténa byla schopná zachytit signál digitálního i analogového vysílání - tj. aby vysílače byly jedním směrem od místa příjmu a aby anténa byla dostatečně širokopásmová.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11

Marek Lučin
Level 3
Level 3
Stav:

Re: Set-top-box Philips DTR 220  Vyřešeno

Příspěvekod Marek Lučin » 29 lis 2008 22:12

Díky, nakonec mě to taky napadlo.
Říkal jsem si, že není možný, aby to nešlo.

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”