Sekání počítače
Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior
Sekání počítače
Nevím, kam tento problém zařadit jestli je to problém softwaru nebo hardwaru. Při hraní her, ať už novější či starší sekneese mi počítač. Při hraní se z reproduktů ozve trrrrrrrrr a počítač nereaguje na nic jen na tvrdý restart. Prosím o radu, jak zjistit poruchu a pomoci ji vyřešit. Děkuji
- Marfy
- Elite Level 10.5

- Kontaktovat uživatele:
Re: Sekání počítače
Bylo by dobré napsat více informací.Třeba jakou máš sestavu,jaké hry,jestli to dělalo i dříve nebo až teď atd...
Každopádně obecné rady v těchto případech jsou tyto : Zjisti,jestli se něco nepřehřívá. Třeba v programu EVEREST-Sensory. Zkus novější ovladače ke grafice,zkontroluj paměti Memtestem popřípadě zkontroluj a defragmentuj disk-přímo ve Windows jsou na to nástroje.Pak bych zkusil vyčistit registry a vyhledat problémy programem CCleaner.
Každopádně obecné rady v těchto případech jsou tyto : Zjisti,jestli se něco nepřehřívá. Třeba v programu EVEREST-Sensory. Zkus novější ovladače ke grafice,zkontroluj paměti Memtestem popřípadě zkontroluj a defragmentuj disk-přímo ve Windows jsou na to nástroje.Pak bych zkusil vyčistit registry a vyhledat problémy programem CCleaner.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Mám AMD Athlon 64 Processor 3800+, 2x 512 MB RAM, NVIDIA GeForce 7600 GS. Počítač mám 1 rok. Šlapal v pořádku. Pokud se mi tímto způsobem seknul vyčistil jsem ho a byl v pořádku. Později se mi problém vrátil a už ani po vyčištění se problém neztratil. Dnes už se mi sekají i starší hry, které šlapaly, jak po másle. Například Call of duty 2, Counter Strike. Lepší hra, jako je třeba Cod 4 mi dříve šla v pořádku, dnes si už ani nezahraju 5 minut. Cod 2 vydrží tak 10 minut více ne. Děkuji za radu ( zkusím co jste mi poradil EVEREST-Sensory ...)
- FireTight
- Level 1

- Kontaktovat uživatele:
No tak mě se tohle stávalo, když se mi přehřívala grafika... Zkus se po tom záseku kouknout do biosu, jaká je tam teplota.
xfire: firetight
xfire: firetight
Pokud jsi experimentoval s ovladači ke grafické kartě, pomohlo by snad odebrání všech ovladačů a nainstalování jen jednoho,, s kterým to běhalo dobře.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1 Odpovědi
- 4591 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Mety