Co si myslíte o odposlechu

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

LuckyStrike19
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Co si myslíte o odposlechu

Příspěvekod LuckyStrike19 » 21 pro 2008 23:20

Reklama
jarod72pm
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Re: Co si myslíte o odposlechu

Příspěvekod jarod72pm » 21 pro 2008 23:29

Výborné pro detektivní agentůru - nebo šmíráka - nebo dokonce úchyláka :lol:
jako bytový doplněk si to nedokážu představit (asi proto že to nepotřebuju)
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.

N!cholai
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod N!cholai » 22 pro 2008 07:49

Je to hezká věc (odposlouchávat holky někde v hotelu :lol: ), ale do té doby než Tě zabásnou. :lol: Odposlouchávání je trestné.
Pravý smysl úspěchu je v pomoci druhým.
NICOLAS CAGE

amaroun
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod amaroun » 22 pro 2008 07:55

Šmírovat se nemá, tedy obzvláště myslím doma, neboť každá zjištěná napříjemná zkušenost přináší jen další problémy, aneb nedělej to, co by jsi nechtěl aby ti dělali jiní. :smile: Ale jinak to může být celkem prodejné a pro někoho užitečné, do té doby než se uživatel sám naladí na FM rádiu :D

//Koukám, že jsi byl o fous rychlejší :wink:
//Karlos

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 22 pro 2008 07:58

Rodiče mi vždycky říkali: "Nedělej druhým to, co nechceš, aby oni dělali tobě." :idea:
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

majkll
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod majkll » 22 pro 2008 10:28

karlosi, to neříkali jen Tvoji rodiče , ale kdysi dávno to řekl Konfucius. :smile:
MSI P45 Neo | CORE2DUO E6750 2,9GHZ | Ram 2X1GB 1066Mhz A-DATA extreme edition | HDD WD 250Gb + 1TB externí WD | 8800 GS 384MB | Fortron 400W | Windows 7 Ultimate + 22" full HD SAMSUNG

--->Pravidla Pc-Helpu<---

zao
Level 6.5
Level 6.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod zao » 22 pro 2008 10:29

já zas říkám že to je předražený:-D stačí najít schéma na internetu a zbastlíš to aji doma
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 22 pro 2008 10:34

Samozřejmě že je to funkční, jen se nedá příliš věřit té době provozu a vzdálenosti - to ještě záleží na jiných faktorech.
Jak už bylo psáno, je to nelegální a tedy trestné a odhalení byť i většinou náhody je nablízku. :evil:

majkll
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod majkll » 22 pro 2008 10:34

MSI P45 Neo | CORE2DUO E6750 2,9GHZ | Ram 2X1GB 1066Mhz A-DATA extreme edition | HDD WD 250Gb + 1TB externí WD | 8800 GS 384MB | Fortron 400W | Windows 7 Ultimate + 22" full HD SAMSUNG

--->Pravidla Pc-Helpu<---

guest

Příspěvekod guest » 22 pro 2008 10:36

zao píše:já zas říkám že to je předražený:-D stačí najít schéma na internetu a zbastlíš to aji doma

Pokud chceš aby to trochu vypadalo a budeš si na to dělat tišťák, tak to zase předražený není.

zao
Level 6.5
Level 6.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod zao » 22 pro 2008 10:52

no bude hlavně záležet jak citlivej mikrofon tam budu chtít...btw co je na tišťáku?, je to troška práce a výrobní náklady budou jen za cuprexit kterýho je minimum na ten plošňák
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.

guest

Příspěvekod guest » 22 pro 2008 11:13

Na tišťáku nic není a náklady jsou opravdu minimální (pár let jsem se živil i výrobou tišťáků), ale musíš sehnat třeba zmíněný cuprexit, pak např. chlorid železitý, ofotít to a vyleptat. Když spočítáš ty minimální náklady + ten čas který ti to zabere, dále součástky a jejich shánění, pak 130,-Kč za hotovou věc je dle mého názoru brnkačka.
Samozřejmě se to dá drsně zbastlit, tišťák vyškrábat nůžkama anebo to udělat bez tišťáku, ale já jsem příznivcem toho, že i když se něco bastlí na koleně, pak to musí vypadat "aspoň trochu professionálně".
P.S. Pokud jde o citlivost - používají se běžné elektretové mikrofony za cca 30,-Kč, samozřejmě pokud nechceme dosáhnout kvality FBI.

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”