Co si myslíte o odposlechu
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Co si myslíte o odposlechu
Ahoj co si myslíte o tomhle http://www.aukro.cz/item512546353_fm_st ... metru.html
- jarod72pm
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Co si myslíte o odposlechu
Výborné pro detektivní agentůru - nebo šmíráka - nebo dokonce úchyláka
jako bytový doplněk si to nedokážu představit (asi proto že to nepotřebuju)

jako bytový doplněk si to nedokážu představit (asi proto že to nepotřebuju)
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.
- N!cholai
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Je to hezká věc (odposlouchávat holky někde v hotelu
), ale do té doby než Tě zabásnou.
Odposlouchávání je trestné.

Pravý smysl úspěchu je v pomoci druhým.
NICOLAS CAGE
NICOLAS CAGE
- amaroun
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Šmírovat se nemá, tedy obzvláště myslím doma, neboť každá zjištěná napříjemná zkušenost přináší jen další problémy, aneb nedělej to, co by jsi nechtěl aby ti dělali jiní.
Ale jinak to může být celkem prodejné a pro někoho užitečné, do té doby než se uživatel sám naladí na FM rádiu 
//Koukám, že jsi byl o fous rychlejší
//Karlos

//Koukám, že jsi byl o fous rychlejší

//Karlos
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Rodiče mi vždycky říkali: "Nedělej druhým to, co nechceš, aby oni dělali tobě." 

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- majkll
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
karlosi, to neříkali jen Tvoji rodiče , ale kdysi dávno to řekl Konfucius. 

MSI P45 Neo | CORE2DUO E6750 2,9GHZ | Ram 2X1GB 1066Mhz A-DATA extreme edition | HDD WD 250Gb + 1TB externí WD | 8800 GS 384MB | Fortron 400W | Windows 7 Ultimate + 22" full HD SAMSUNG
--->Pravidla Pc-Helpu<---
já zas říkám že to je předražený:-D stačí najít schéma na internetu a zbastlíš to aji doma
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
-
- Pohlaví:
Samozřejmě že je to funkční, jen se nedá příliš věřit té době provozu a vzdálenosti - to ještě záleží na jiných faktorech.
Jak už bylo psáno, je to nelegální a tedy trestné a odhalení byť i většinou náhody je nablízku.
Jak už bylo psáno, je to nelegální a tedy trestné a odhalení byť i většinou náhody je nablízku.

- majkll
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
MSI P45 Neo | CORE2DUO E6750 2,9GHZ | Ram 2X1GB 1066Mhz A-DATA extreme edition | HDD WD 250Gb + 1TB externí WD | 8800 GS 384MB | Fortron 400W | Windows 7 Ultimate + 22" full HD SAMSUNG
-
- Pohlaví:
zao píše:já zas říkám že to je předražený:-D stačí najít schéma na internetu a zbastlíš to aji doma
Pokud chceš aby to trochu vypadalo a budeš si na to dělat tišťák, tak to zase předražený není.
no bude hlavně záležet jak citlivej mikrofon tam budu chtít...btw co je na tišťáku?, je to troška práce a výrobní náklady budou jen za cuprexit kterýho je minimum na ten plošňák
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
-
- Pohlaví:
Na tišťáku nic není a náklady jsou opravdu minimální (pár let jsem se živil i výrobou tišťáků), ale musíš sehnat třeba zmíněný cuprexit, pak např. chlorid železitý, ofotít to a vyleptat. Když spočítáš ty minimální náklady + ten čas který ti to zabere, dále součástky a jejich shánění, pak 130,-Kč za hotovou věc je dle mého názoru brnkačka.
Samozřejmě se to dá drsně zbastlit, tišťák vyškrábat nůžkama anebo to udělat bez tišťáku, ale já jsem příznivcem toho, že i když se něco bastlí na koleně, pak to musí vypadat "aspoň trochu professionálně".
P.S. Pokud jde o citlivost - používají se běžné elektretové mikrofony za cca 30,-Kč, samozřejmě pokud nechceme dosáhnout kvality FBI.
Samozřejmě se to dá drsně zbastlit, tišťák vyškrábat nůžkama anebo to udělat bez tišťáku, ale já jsem příznivcem toho, že i když se něco bastlí na koleně, pak to musí vypadat "aspoň trochu professionálně".
P.S. Pokud jde o citlivost - používají se běžné elektretové mikrofony za cca 30,-Kč, samozřejmě pokud nechceme dosáhnout kvality FBI.
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”