Problémovost mládeže
- AleRx8
- člen HW spec týmu
-
Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Problémovost mládeže
Ahoj, tohle tema vzniklo trochu jako narazka na topic ucitel cj by zde bodl, kde se zacalo tohle rozebirat. Jeden muj kamarad je totalne zavisly na pc hrach a kazde jeho druhe slovo je o 2. svetove valce, nebo ze vezmeme kalasnikov a rozstrilime jednoho podrazackeho zaka. Dale mladez casto pije. To muzu potvrdit na nasi 6. tride, jedna holka se tak ozrala, ze ji potom museli odnest za ruce a doma ji ponadavali a nic. Cigarety-4 zaci z nasi tridy huli a to jsme nedavno presli na druhy stupen. A za toto muzou rodice, to uz je odzkousene. Kdyz holka, ktera ma 13, kouri a pije, dostane k Vanocum plazmu, drahy fotak a mobil za 15 000, je to k placi. A jeste k tomu koureni- oni huli pres skolou, pak smrdi a ucitelka s tím nic neudela. Tohle je muj osobni názor, ale mohli bychom se zamyslet 

- Riviera kid
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problémovost mládeže
Z toho, že někdo kouří nebo hulí bych určitě, bych určitě hned nehanil rodiče. Rodiče ti akorát řeknou, že to je svonstvo a je čistě na tobě, jak se k tomu postavíš. To, že někdo nemá rozum a pije jako dán, kouřa hulí, je čistě v jeho hlavě. Mě je třeba 21 a cigaretu jsem neměl nikdy v puse, prostě jsem to ani nezkoušel, nemám potřebu. Sice mi v dnešní době tohle věří jen maká část lidí, ale ty, co mě znají, ví, že mluvím pravdu. 

"Voda je mokrá, nebe je modrý, ženský mají tajemství."
- AleRx8
- člen HW spec týmu
-
Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Ale ja pisu o 6. tride, navic pred skolou, rodicum chodi dopisy a oni nic, to si normalni dite nedovoli
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
AleRx8 píše:...ale mohli bychom se zamyslet
Ne, že by bylo v pořádku to, co popisuješ. Nějak mi ale uniká, co se vyřeší tím, že se zamyslíme.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
- Scary
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak hele jasný, je to asi strašny pohled třeba 10letého dítete, který vidí pred svoji skolou nekoho ne o moc starsího než on jak kouři - zkusí to taky a třeba se mu to začne líbit a nebo bude jen "machrovat". O to horší obraz to vytvoří staršímu člověku, který v 6té třide delal uplně neco jinýho.
Si ted predstav, že by si byl jeden z rodičů dítěte které v cca 11 kouří. Co by si dělal kdyby mu smrdeli veci a našel by si mu cigaretu v kapse. Asi by si mu rozbil hubu (ale pokud si kuřák i ty, tak pak ?), on by si pobrečel a pak po nejakem case by si stejnak zapalil. Takže, opravdu zalezi na človeku, ale rodice urcite ovlivnuji apod.
Hrozný je to, že vtomto věku se jim o dost ničí dělo než pak dospělemu (staršimu) člověku a stává se i více zavisli. Co se stim da delat? Snad jen doma nepít a nekouřit a rozumne mu rikat ze si skodi sam sobe.
Bud rad, že ty nekouřís, už to fakt neni "in" jinak dobrý téma do PC-HELP :-)
Si ted predstav, že by si byl jeden z rodičů dítěte které v cca 11 kouří. Co by si dělal kdyby mu smrdeli veci a našel by si mu cigaretu v kapse. Asi by si mu rozbil hubu (ale pokud si kuřák i ty, tak pak ?), on by si pobrečel a pak po nejakem case by si stejnak zapalil. Takže, opravdu zalezi na človeku, ale rodice urcite ovlivnuji apod.
Hrozný je to, že vtomto věku se jim o dost ničí dělo než pak dospělemu (staršimu) člověku a stává se i více zavisli. Co se stim da delat? Snad jen doma nepít a nekouřit a rozumne mu rikat ze si skodi sam sobe.
Bud rad, že ty nekouřís, už to fakt neni "in" jinak dobrý téma do PC-HELP :-)
MSI GX620X - Windows 7 Ultimate 64bit | mouse: SteelSeries IKARI | headset: SteelSeries Siberia v2
co se staráš o ostatní buď rád že nekouříš a nevšímej si těch co dělají to co se ti nelíbí, jinak to že je to v 6. třídě je to podle mě normální hold doba jde dopředu
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
- Riviera kid
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
na něco se musí umřít 

"Voda je mokrá, nebe je modrý, ženský mají tajemství."
Vubec nechapu na co se založilo tohle tema,jinak zao ma naprostou pravdu vykašli se na to, je to jejich volba ja třeba taky nekouřim ale nějaky to pivko si dam aji něco tvrdšího ale to už je na mě prostě na to kašli a všimej si svého.
ZK-M2N-SLI,AMD Athlon x2 +5600,2048 MB DDR2 patriot,ATI-4850,320GB HDD WD ,Chlazeni AC,Zdroj 500W Seasonic 12cm,DVD-RW LG,case ewrocase sit nejvetsi,a novy chladic noctua 12cm.NTB ACER Extensa 5620G,Intel C2D T7500/800/4Mb L2/4Gb DDR2,GK ATI 3470 256 své+TB,320Gb WD
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jediná dobrá rada : nes** se ostatním do jejich stylu života , pokud nechceš ,aby se ti za to odvděčili nějakou nakládačkou.
Já si myslím ,že je to každého věc , je to jeho/její zdraví .
Já si myslím ,že je to každého věc , je to jeho/její zdraví .
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Ja jsem taky experimentoval s kourenim v 5. tride.. ale vydrzel jsem to jen 1 mesic a od te doby jsem nekouril... je my z toho zle. A rodice to nevedeli prestal jsem sam... a nejen kvuli tomu ze mi bylo z toho blbe na to bych si jiste zvykl, ale taky dost smrdis.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Kouření a pití mládeže neřeším, ale to, že ti malí parchanti klidně střílejí večer ze zbraní mezi domy, tak to už je moc
Už jsem 2x měnil na novém autě prostřelené čelní sklo a dveře
Pořídil jsem si kamerový systém kolem domu a stejně jej zničili a výtržnosti se dějí dál. Kočky sice nemusím, ale týrají je na té své chatě. Policie je na ně krátká, protože nejsou důkazy a rodiče ze sebe dělají blbečky a všude šíří, jak jsou jejich děti hodné a nikdy by nic takového neudělaly a přitom to moc dobře vědí, co jejich děti dělají
Tohle se nedá prostě přehlížet. Až někdo skončí postřelený, tak bude pozdě. Ve škole je to řediteli jedno, protože se jich bojí a nejednou už dostal od bandy těchto smradů nakládačku
Kam tohle spěje?!
PS: jedná se o žáky 7. - 9. třídy

PS: jedná se o žáky 7. - 9. třídy
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Tak na tohle téma, pokud se jednou povede sraz, bych vám mohl povídat hodiny. Kamarád je učitelem, přičemž jeho praxe zahrnuje výchovný ústav, základní školu a čerstvě zvláštní školu. Historek jsem od něj slyšel stovky. Největší peklo je ve výchovňáku, kde vládne nepřispůsobivá elita národů. Na základce to začíná být srovnatelné. Ve zvlášce to je selanka, sice mentálně postižené, ale děti, které se dají zvládnout domluvou...
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”