Někdo se mi naboural na ICQ a změnil heslo.*
Někdo se mi naboural na ICQ a změnil heslo.*
Zdravím mám problem s icq nikdo semi asi naboural na muj učet a pozměnil mi heslo a když chci zaslat nove tak mi emailem nepříde dá seto nějak viřešit nerad bich o tuten učet přišel.
Naposledy upravil(a) Myloš dne 22 říj 2009 20:48, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu (s ohledem na pravidla fóra) z nic neříkajícího „Problem s Icq“. Je tak těžké vymyslet výstižný titulek? Takže příště sám, ano?
Důvod: Oprava nadpisu (s ohledem na pravidla fóra) z nic neříkajícího „Problem s Icq“. Je tak těžké vymyslet výstižný titulek? Takže příště sám, ano?
-
- Pohlaví:
Re: Problem s Icq
Pokud neznáš na ten účet heslo, zak ho ani nemůžeš měnit a tudíž ani žádat o nové. Jedině nový ůčet.
heslo znám ale někdo ho změnil
Takže neznáš.
Zkusil bych podporu ICQ, asi jediná možnost, ale ta ti na 99% nevyjde.
Zkusil bych podporu ICQ, asi jediná možnost, ale ta ti na 99% nevyjde.
- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Blue Spirit: Pokud si pamatuješ e-mail, zadaný při registraci (a neznáš heslo) tak se dá sehnat nové heslo.
Takových diskusí o ukradených ICQ účtech je hodně. Ruský vir je schopnej ti ukrást heslo a změnit ho. Dokonce dokáže změnit i jiné informace. Z ukradeného ICQ účtu ti můžou chodit tyto zprávy
Je to nějaká ruská azbuka, proto se ti zobrazují tyto šílené znaky.
Pokud ti na mail nechodí nové heslo, právě si o něj přišel. Vir ti ho sebral. Začátek viru bylo zasílání odkazu na stažení nejnovějších smajlíků. Kdo na odkaz kliknul (popřípadě smajlíky stáhnul a nainstaloval) byl lapen. Teď už nevím jak to funguje, ale na QIP mi pořád chodí podivné zprávy.Nikdo se proti tomu nedokáže bránit. Někde jsem se dokonce dočetl ICQ týpka, který tento software vymyslel a lidi psali, že když ho RUSKY požádali, tak jim heslo dal (co je na tom pravdy teda nevím). Já hned jak jsem se dočetl o kradení ůčtů, dal jsem si 8-místný heslo (velká/malá písmena + čísla).
Nekdo si bude myslet, že je to pohádka. Načetl jsem se toho o tom hodně - možná mi to někdo potvrdí.
//Ochrana u QIPu: U dřívějších verzí QIPu když jsem zadal špatné heslo, mohl jsem hned zadávat další. Když se vir objevil zakázali se všechny QIP verze a musela se stáhnout nejnověší verze (myslím, že to byla QIP ver. 2005 (8080)), ve které se mohlo zadávat další heslo po 30ti sekundách. Čili pokud zadám omylem špatné heslo, musím počkat nějaký čas. Jak je to s ICQ 6.5 a jinými verzemi nevím, nikdy jsem je neměl. V poslední době se to přestalo řešit (aspoň v mém okolí) a teď si s tím přišel ty.
Co si měl za klienta (jen tak pro informaci)..
Takových diskusí o ukradených ICQ účtech je hodně. Ruský vir je schopnej ti ukrást heslo a změnit ho. Dokonce dokáže změnit i jiné informace. Z ukradeného ICQ účtu ti můžou chodit tyto zprávy
Kód: Vybrat vše
ęčíü cěń 2196 393 íŕ íîěĺđ 3649 ýňî ěîé ńţđďđčç äë˙ ňĺá˙ ďîíđŕâčňń˙ íŕäĺţńü íĺ ďîńěîňđčřü ˙ îáčćóńü
Ďđčâeň, ęŕę ňű ?)))Ěű â÷ĺđŕ őîäčëč ń äđóăîě ďîęóďŕňü ĺěó íîâĺíüęčé íîóňáóę, č ňŕě â ěŕăŕçčíĺ ňĺőíčęč ďđîőîäčň ŕęöč˙.
Âńĺě, ęňî ńĺé÷ŕń ó íčő ńîâĺđřŕĺň ďîęóďęó íŕ ńóěěó 2 ňűń˙÷č đóáëĺé, âűäŕţň ńďĺöčŕëüíűé ďîäŕđî÷íűé ęóďîí, ń ďîěîůüţ ęîňîđîăî ěîćíî ďîëó÷čňü äî 6ÎÎ ěčíóň áĺńďëŕňíűő čńőîä˙ůčő çâîíęîâ ń ěîáčëüíîăî âíóňđč äîěŕříĺé ńĺňč, čëč äî 1ÎÎÎ áĺńďëŕňíűő ŃĚŃ. Đŕçěĺđ áîíóńŕ îďđĺäĺë˙ĺňń˙ ńëó÷ŕéíűě îáđŕçîě.
Ěíĺ âűďŕëî 38Î áĺńďëŕňíűő ěčíóň, ó ěîĺăî äđóăŕ 18Î ěčíóň + 4ÎÎ ďîäŕđî÷íűő ńěńîę ). ěčíóń ňîëüęî â ňîě, ÷ňî îäčí ęóďîí ěîćíî ŕęňčâčđîâŕňü íŕ îäčí íîěĺđ ěîáčëüíîăî Çŕňî íŕě äŕëč
ýňčő ęóďîíîâ 25 řňóę. Îí ěíĺ îňäŕë 1Î řňóę, ˙ čő ňĺďĺđü đŕçäŕţ (đîäčňĺëč ňîć ďîëó÷čëč îň ěĺí˙ ďŕđî÷ęó, čě áűëî ďđč˙ňíî )
Âîň č ń ňîáîé őî÷ó ďîäĺëčňüń˙ Âîáůĺě ÷ňîáű ŕęňčâčđîâŕňü ęóďîí, řëč ńěńęó ń ňĺęńňîě ńwm252 íŕ íîěĺđ 8385 č â ňĺ÷ĺíčč 2-3 ěčíóň îćčäŕé ńěń ń đŕçěĺđîě ňâîĺăî áîíóńŕ.
Je to nějaká ruská azbuka, proto se ti zobrazují tyto šílené znaky.
Pokud ti na mail nechodí nové heslo, právě si o něj přišel. Vir ti ho sebral. Začátek viru bylo zasílání odkazu na stažení nejnovějších smajlíků. Kdo na odkaz kliknul (popřípadě smajlíky stáhnul a nainstaloval) byl lapen. Teď už nevím jak to funguje, ale na QIP mi pořád chodí podivné zprávy.Nikdo se proti tomu nedokáže bránit. Někde jsem se dokonce dočetl ICQ týpka, který tento software vymyslel a lidi psali, že když ho RUSKY požádali, tak jim heslo dal (co je na tom pravdy teda nevím). Já hned jak jsem se dočetl o kradení ůčtů, dal jsem si 8-místný heslo (velká/malá písmena + čísla).
Nekdo si bude myslet, že je to pohádka. Načetl jsem se toho o tom hodně - možná mi to někdo potvrdí.
//Ochrana u QIPu: U dřívějších verzí QIPu když jsem zadal špatné heslo, mohl jsem hned zadávat další. Když se vir objevil zakázali se všechny QIP verze a musela se stáhnout nejnověší verze (myslím, že to byla QIP ver. 2005 (8080)), ve které se mohlo zadávat další heslo po 30ti sekundách. Čili pokud zadám omylem špatné heslo, musím počkat nějaký čas. Jak je to s ICQ 6.5 a jinými verzemi nevím, nikdy jsem je neměl. V poslední době se to přestalo řešit (aspoň v mém okolí) a teď si s tím přišel ty.
Co si měl za klienta (jen tak pro informaci)..
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Když jsem ještě začínal s ICQ, tak jsem používal oficiálního klienta ICQ,žádné takovéto zprávy mi nechodily. Bylo to asi tím,že tento program pro odesílání těchto blbostí ještě nebyl napsán.
Poté jsem přešel na Trillian Pro, když byl nějaký takovýto otravný ruský bot přistižen,že mi poslal zprávu, tak jsem ho okamžitě zabanoval.
Nyní mám Trillian Astru a žádné takovéto ruské zprávy už nedostávám. Možná je to tím,že jsem většinu ICQ účtů za to odpovědných zablokoval nebo kvůli tomu,že Astra tyto zprávy blokuje. Každopádně dělá dobrou práci a žádné tyto ho****** mě již neotravují.
Poté jsem přešel na Trillian Pro, když byl nějaký takovýto otravný ruský bot přistižen,že mi poslal zprávu, tak jsem ho okamžitě zabanoval.
Nyní mám Trillian Astru a žádné takovéto ruské zprávy už nedostávám. Možná je to tím,že jsem většinu ICQ účtů za to odpovědných zablokoval nebo kvůli tomu,že Astra tyto zprávy blokuje. Každopádně dělá dobrou práci a žádné tyto ho****** mě již neotravují.
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
-
- Pohlaví:
Pri registraci jsi zadal email - to je tvoje jedina nadeje, napsat na podprou a na email dojde heslo > zapomenute, a nebo i zmene, jesltize ho nekdo zmenil (to je jedno, dojde heslo, ktere je na uctu momentalne aktivni), ale jen na registravany emal.
Jesltize jsi ho neuvedl, a nebo jiz neznas - smula, protoze v tomto pripade se nejedna o ''vytazeni zapomenuteho hesla'' ze systemu, ale o ziskani hesla, ktere v systemu neni (protoze jsi ho predtim nepouzil, jak uvadis a bylo ti zmeneno - toto ''vytazeni'' se tyka zapomenuteho hesla).
Zoufalou nadeji je potom forum ICQ http://www.icq.com/forums/index.php?act ... p_id=10084
a tam zalozit dotaz s tim, ze ti bylo heslo ukradeno ..i kdyz se pravdeposdobne a zcela jiste niceho nedockas, protoze takovych pripadou jsou ''denne'' desitky, mozna stovky...
Jesltize jsi ho neuvedl, a nebo jiz neznas - smula, protoze v tomto pripade se nejedna o ''vytazeni zapomenuteho hesla'' ze systemu, ale o ziskani hesla, ktere v systemu neni (protoze jsi ho predtim nepouzil, jak uvadis a bylo ti zmeneno - toto ''vytazeni'' se tyka zapomenuteho hesla).
Zoufalou nadeji je potom forum ICQ http://www.icq.com/forums/index.php?act ... p_id=10084
a tam zalozit dotaz s tim, ze ti bylo heslo ukradeno ..i kdyz se pravdeposdobne a zcela jiste niceho nedockas, protoze takovych pripadou jsou ''denne'' desitky, mozna stovky...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
PS5 se odmítá připojit k 5GHz síti - hlásí špatné heslo
od Renee » 19 srp 2024 09:13 » v Vše ostatní (inet) - 14
- 7776
-
od Renee