Já ač hudební antitalent fandím M.Chodůrovi.
SUPERSTAR-komu fandíte , Vyřešeno
-
guest
- Pohlaví:

SUPERSTAR-komu fandíte ,
Trocha odlehčení od každodenní práce a PC.
Naposledy upravil(a) guest dne 08 lis 2009 20:32, celkem upraveno 1 x.
- memphisto
- Guru Level 13

- Pohlaví:

- Stav:
Re: SUPERSTAR-komu fandíte ,
Nikomu, nesleduji. Už je to trapné po tolika sériích
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- Stene
- Level 6

- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
Ano, ale je zajímavé, že lidi tam pořád lezou ačkoli ví, že se tam absolutně ztrapní. Já jsem také hudební antitalent tak vybírám podle vzhledu. Ale na jméno té holčiny si nevzpomenu.
-
guest
- Pohlaví:

To bych si dovolil nesouhlasit, je fakt, že je toho mnoho, ale teď jsou tam fakt super zpěváci. Problém ale je v tom, že oni celkem nazpívají cca 40 minut a dalších možná 120 jsou jenom nezajímavý kecy.
- Stene
- Level 6

- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
Z toho jedna polovina reklam -> což je normální : )
-
guest
- Pohlaví:

Stene píše:Ano, ale je zajímavé, že lidi tam pořád lezou ačkoli ví, že se tam absolutně ztrapní. Já jsem také hudební antitalent tak vybírám podle vzhledu. Ale na jméno té holčiny si nevzpomenu.
Také úplně nesouhlasím, někdo se ztrapní "Hvězdná pěchota", ale někomu to otevře /zaslouženě/ dveře do světa.
- Stene
- Level 6

- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
To máš pravdu, viděl jsem díl, když tam byl "Stříbrný muž" a všichni z poroty odešli z místnosti a on nevěděl co dělat tak šel za nimi

Naposledy upravil(a) Stene dne 08 lis 2009 20:40, celkem upraveno 1 x.
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
Taky nesleduju. První série byla dobrá a o něčem a celkem sem na to koukal, ale teďka už je to hrůza. Neviděl sem ani jeden díl a vůbec mě to nemrzí.
Jak už tady padlo. Přijde mi, že čim dál tim víc lidí se tam přijde jenom schválně ztrapnit.
Jak už tady padlo. Přijde mi, že čim dál tim víc lidí se tam přijde jenom schválně ztrapnit.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- memphisto
- Guru Level 13

- Pohlaví:

- Stav:
Nikomu to neotevře dveře nikam. Jsou z nich hvězdy možná tak měsíc po soutěži, natočí dvě desky a konec. Už o nich neslyšíš. Jsou to takové rychlokvašky. Jak rychle přišly, tak i odejdou
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
-
guest
- Pohlaví:

Viz. třeba http://cs.wikipedia.org/wiki/Aneta_Langerová
Naposledy upravil(a) guest dne 08 lis 2009 20:46, celkem upraveno 1 x.
- memphisto
- Guru Level 13

- Pohlaví:

- Stav:
To je jedna z desítek účastníků a jinak na wiki je i Hulán, takže nic moc propagace 
- alenka_v_říši_divů
- Level 6

- Pohlaví:

- Stav:
Myslím,že už je to natolik zprofanovaný, že to stojí za starou belu.. ale první série se dala...
Trochu i druhá... to já raději Ano,šéfe! :)
Trochu i druhá... to já raději Ano,šéfe! :)
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”