MUSÍM SE POCHLUBIT

Neuposlechnutí, nevšimnutí, prostě úplná ignorace značky "Nebezpečné klesání", mělo za následek, že jsem při sjezdu tohoto kopce, natáčel jezdce před sebou a to déle než bylo zdrávo. Asi v polovině kopce před zatáčkou, kdy jsem si všiml, že kolo zrychluje (samo od sebe, to už při jízdě z kopce tak bývá), jsem zavřel pomocí prsou displej kamery a ... co jsem měl jiného dělat? Musel jsem brzdit, prostě musel. V pravé ruce kamera, levá volná. Kterou jinou rukou než levou jsem mohl zabrzdit? Žádnou jen levou. Jen mírně jsem stiskl brzdovou páku ... malinko a už jsem se sbíral ze země. Tretry se díky bohu odeply a tak jsem nebyl zaklíněn v kole, ale už jsem viděl kameru na šrot. Trčící dráty, rozbitý displej ... všechno možné.
No, nakonec má dva silnější škrábance, jinak je OK a funguje. Utrpěla tedy pouze estetika. No natáčel jsem ten den dost už jen kvůli kontrole, zda je vše OK. Já mám škrábanců sedm, jeden lepší než druhý. A než mě Ti, kteří semnou jeli oblepili tak to jsem je musel po 2km dohnat. Nějak jim nedošlo, že něco nebude v pořádku, když nejsilnější článek je vzadu, kdesi v nedohlednu. Kolo v pořádku, bez úhony.
NEJVÍCE UTRPĚLO MÉ EGO

DÁVEJTE SI POZOR a nemyslete si, že Vám se nic nestane. Taky jsem si myslel.
DÁVEJTE sem Vaše zážitky ať vím, že nejsem sám.