Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu,až se ucho utrhne... Vyřešeno

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

samotarrk
Level 6
Level 6
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu,až se ucho utrhne...  Vyřešeno

Příspěvekod samotarrk » 04 črc 2010 16:54

anebo jinak, tak dlouho se natáčí při jízdě na kole až ... se Vám stane to, co se stalo včera mě. Zhruba po 30km ze sedmdesáti, něco před jedenáctou.

MUSÍM SE POCHLUBIT :oops: Myloši (a jemu podobní) toto je bez jazykové korektury. :lol:

Neuposlechnutí, nevšimnutí, prostě úplná ignorace značky "Nebezpečné klesání", mělo za následek, že jsem při sjezdu tohoto kopce, natáčel jezdce před sebou a to déle než bylo zdrávo. Asi v polovině kopce před zatáčkou, kdy jsem si všiml, že kolo zrychluje (samo od sebe, to už při jízdě z kopce tak bývá), jsem zavřel pomocí prsou displej kamery a ... co jsem měl jiného dělat? Musel jsem brzdit, prostě musel. V pravé ruce kamera, levá volná. Kterou jinou rukou než levou jsem mohl zabrzdit? Žádnou jen levou. Jen mírně jsem stiskl brzdovou páku ... malinko a už jsem se sbíral ze země. Tretry se díky bohu odeply a tak jsem nebyl zaklíněn v kole, ale už jsem viděl kameru na šrot. Trčící dráty, rozbitý displej ... všechno možné.

No, nakonec má dva silnější škrábance, jinak je OK a funguje. Utrpěla tedy pouze estetika. No natáčel jsem ten den dost už jen kvůli kontrole, zda je vše OK. Já mám škrábanců sedm, jeden lepší než druhý. A než mě Ti, kteří semnou jeli oblepili tak to jsem je musel po 2km dohnat. Nějak jim nedošlo, že něco nebude v pořádku, když nejsilnější článek je vzadu, kdesi v nedohlednu. Kolo v pořádku, bez úhony.

NEJVÍCE UTRPĚLO MÉ EGO :lol:

DÁVEJTE SI POZOR a nemyslete si, že Vám se nic nestane. Taky jsem si myslel.
DÁVEJTE sem Vaše zážitky ať vím, že nejsem sám.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540

Reklama
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Re: Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu,až se ucho utrhn

Příspěvekod X » 04 črc 2010 17:41

Na kolo s přehazovačkou jsem si nikdy nezvykl, jednak se častěji přehazovačka rozbijí, ale i přední ruční brzdy na mě nechávají takový nejistý dojem. Na druhou stranu vím o možnosti přelítnutí přes kolo při rychlém zabrzdění. Prostě mi to vůbec nesedlo a nechal jsem si kolo předělat na staré klasické bezpřehazovačkové (takové už se nedělají). Musím říct, že je to o 200% lepší a jistější, blbnu nyní až moc a často se přistihnu, že jezdím jen jednou rukou :D Nemluvě o brzdění šlapkami (řetězem, zadním kolem).

P.S.: Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu ... až zavedou vodovod :lol:

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu,až se ucho utrhn

Příspěvekod memphisto » 04 črc 2010 18:20

Jo hochu, já jako bývalý sjezdař a freerider jsem si pádů sakra užil a nezřídka to končilo zlomeninou :lol:
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”