Zdrojový filtr?

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...). Témata z této sekce se NEZOBRAZUJÍ v TOPxx na hlavní straně fóra.

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Uživatelský avatar
Starlett
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 310
Registrován: duben 06
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Žena

Zdrojový filtr?

Příspěvekod Starlett » 07 čer 2006 17:26

Mám menší problém... můžete mi prosím někdo vysvětlit, co znamená hláška WMP "Nelze načíst zdrojový filtr"??? Já už jsem v koncích... :cry:
Abych to trochu rozvedla, tahle "hláška" nebo jak to nazvat, se mi objevuje při pokusu o přehrání videa (jen u jednoho, zbytek mi přehrát jde). Ostatní přehrávače to taky nedokáží přehrát, ale žádnou větičku mi nenabídnou.
Zvláštní je, že dřív jsem s tím problémy neměla, zjistila jsem to teprve nedávno... a ve videu bych chybu nehledala, protože, jak říkám, dřív to šlo přehrát bez problému, jenže pak se najednou asi něco stalo a já nevím co. :evil:
Jen dodávám, že kodeky mám v pořádku 8).
Máte někdo nějaký nápad?? Prosím... budu vděčná za jakýkoliv náznak pomoci :idea:

Reklama
Uživatelský avatar
marcucci
Level 3
Level 3
Příspěvky: 404
Registrován: duben 05
Bydliště: Ireland
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod marcucci » 07 čer 2006 17:59

A nemas poskozeny spis ten soubor nez WMP?
AsusP5B,C2D E6400 2,13@3,0GHz,OCZ OpsEd 667@800Mhz 3×1GB, 250GB Maxtor+4×500GB WD,nVidia8800GTX,SB X-Fi ProGamerFatality,Samsung 22"LCD,Logitech 5.1 Z5500,2×DVD+RW,NZXT Apollo,Corsair 520W,LogitechG5+G7,Vista64bitUltimate+XP32bitHome+LinuxSuse64bit

Uživatelský avatar
Starlett
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 310
Registrován: duben 06
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Žena

Příspěvekod Starlett » 07 čer 2006 18:23

Neříkám, že WMP je poškozený :o, všechno přehrává bez problému, stejně jako ostatní přehrávače... až na tenhle soubor.
Taky mě napadlo svést to na video... když se mi to stalo poprvé, tak jsem si myslela, že to bude tím, a tak jsem problémová videa odstranila... jenže udivilo mě, že se tenhle problém objevil skoro "přes noc". A navíc, dnes jsem si stáhla video znovu (z jiného zdroje samozřejmě) a nic se nevyřešilo :-(

HELP!!
Naposledy upravil(a) Starlett dne 08 čer 2006 13:58, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
marcucci
Level 3
Level 3
Příspěvky: 404
Registrován: duben 05
Bydliště: Ireland
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod marcucci » 07 čer 2006 19:23

A jde ti to video prehrat pres jiny player? BSPlayer,WinAmp...?!
AsusP5B,C2D E6400 2,13@3,0GHz,OCZ OpsEd 667@800Mhz 3×1GB, 250GB Maxtor+4×500GB WD,nVidia8800GTX,SB X-Fi ProGamerFatality,Samsung 22"LCD,Logitech 5.1 Z5500,2×DVD+RW,NZXT Apollo,Corsair 520W,LogitechG5+G7,Vista64bitUltimate+XP32bitHome+LinuxSuse64bit

Uživatelský avatar
Starlett
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 310
Registrován: duben 06
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Žena

Příspěvekod Starlett » 07 čer 2006 19:48

Nejde :-(
Ale otázkou zůstává PROOOČ??? Co jsem komu udělala, že to nejede...
Mimochodem, zrovna jsem to zkoušela přehrát u ségry a u ní to funguje.

Uživatelský avatar
marcucci
Level 3
Level 3
Příspěvky: 404
Registrován: duben 05
Bydliště: Ireland
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod marcucci » 08 čer 2006 01:19

Pokud mas nainstalovany posledni kodeky jak rikas,tak nevim. PS: ted jsem stahnul z tehle www ty videa a taky nejdou normalne prehrat,chteji specialni kodek,ktery se musi dotahovat extra.Ale pokud to segre jde a nikdy nic takovyho nedotahovala...tak je to proste divny... :idea:
AsusP5B,C2D E6400 2,13@3,0GHz,OCZ OpsEd 667@800Mhz 3×1GB, 250GB Maxtor+4×500GB WD,nVidia8800GTX,SB X-Fi ProGamerFatality,Samsung 22"LCD,Logitech 5.1 Z5500,2×DVD+RW,NZXT Apollo,Corsair 520W,LogitechG5+G7,Vista64bitUltimate+XP32bitHome+LinuxSuse64bit

Uživatelský avatar
karlos
Master Level 8
Master Level 8
Příspěvky: 6441
Registrován: květen 05
Bydliště: Domažlice
Pohlaví: Muž

Příspěvekod karlos » 08 čer 2006 07:04

Píšeš, že kodeky jsou v cajku, ale já bych se u piva hádal, že ne. Pro všechny videa tvé tvrzení platí, jen pro to jediné je neplatné. :wink: Napiš sem link toho videa, zkusíme na to kouknout, ať víme co ti chybí.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

Uživatelský avatar
mmmartin
Moderátor
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Příspěvky: 8926
Registrován: srpen 04
Bydliště: Praha
Pohlaví: Muž

Příspěvekod mmmartin » 08 čer 2006 09:55

Stáhni a nainstaluj si GSpot http://www.headbands.com/gspot/, ten ti pravděpodobně řekne, v čem je problém.

Uživatelský avatar
Starlett
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 310
Registrován: duben 06
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Žena

Příspěvekod Starlett » 08 čer 2006 13:57

Díky za zájem :D
Celý včerejšek jsem to dávala za vinu právě kodekům a dopadlo to tak, že jsem celý den instalovala a odinstalovávala nejrůznější sady a verze kodeků... a bezvýsledně.

To karlos: problém se mi objevil celkem u dvou videí (a pak mi ještě u jednoho neběžel zvuk - viz jiný příspěvek)
Link bohužel poskytnout nemůžu, stahuju přes P2P :oops:
To mmmartin: GSpot už dávno mám :wink:, včera jsem ho dokonce i využila s nadějí, že mi pomůže zjistit příčinu... ale nic nového neobjevil, o kodecích píše: "Codec(s) are Installed" 8) (ale klidně můžu přihodit screenshot...pokud z toho dokážete vyčíst něco víc :roll:)
To marcucci: to tvoje video nechce speciální kodek, ale pouze licenci :wink:

Uživatelský avatar
Starlett
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 310
Registrován: duben 06
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Žena

Příspěvekod Starlett » 10 čer 2006 20:42

Asi (nejspíš určitě) to je blbost, ale jen tak mě zrovna napadlo, jestli to nemůže způsobovat třeba DirectX nebo něco takového... Přiznávám, že tomuhle moc nerozumím, takže nevím, jestli to můžu patlat dohromady :oops:
Ovladače na grafickou kartu s tím zřejmě také nesouvisí, že? Nechce se mi věřit, že bych měla něco s kodeky...
:idea:

Uživatelský avatar
Starlett
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 310
Registrován: duben 06
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Žena

Příspěvekod Starlett » 20 čer 2006 10:41

Vidím, že se mým problémem už nikdo zabývat nejspíš nebude :cry:
Tak nic... ale stejně díky :girl:

Uživatelský avatar
mikel
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2298
Registrován: květen 05
Bydliště: Karviná
Pohlaví: Muž

Příspěvekod mikel » 20 čer 2006 14:29

Asi nás už nic nenapadá. :?
Ještě můžeš zkusit, jak jsi sama navrhla, přeinstalovat DirectX nebo ovladače grafárny. Nikdy totiž nevíš, jaká zcela banální kra*ina rozhodí ten skvělý a bezchybný operační systém Windows. :evil: :lol:

Můžeš mít třeba smazanou jednu .dll knihovnu a to ti způsobuje všechny ty problémy. Nakonec můžeš třeba dojít až k reinstalu woken, což ti samozřejmě nepřeju.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!


Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 0 hostů