chtěl bych poprosit o radu.
Mám router ASUS WL-520gU a k němu připojenou tiskárnu HP DJ F2280. Firmware na routeru je nejnovější a pomocí programu ASUS Printer Setup v pohodě tisknu z ntb přes Wifi s WIN7 Pro 32bit.
No, kvůli chlubení tu nejsem, jde mi o to, že na desktopu (WIN7 Pro 64 bit), který je k routeru připojen kabelem se program pro instalaci tiskárny (již zmiňovaný ASUS Printer Setup) vůbec nespustí a zobrazuje hlášku: "To continue installation, you have to reboot your PC to complete the uninstall process first." V překladu: "Aby bylo možné pokračovat v instalaci, musíte restartovat počítač, aby se nejdříve dokončil proces odinstalování.".
Problém je v tom, že nic "rozinstalovaného" ani "rozodinstalovaného" nemám a restart jsem dle rady provedl několikrát. Dokonce i v nouzovém režimu se zobrazuje ta samá hláška.

Předpokládám, že stejný problém jako já tu asi nikdo nemá, takže bych se chtěl spíš zeptat, jestli se nedá nějak zjistit, která instalace/odinstalace někde visí. V procesech jsem zabil snad všechno co se zdá podezřelé a stále ta samá hláška.
Předem moc dík.