LAN párty - dotaz

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

silky
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

LAN párty - dotaz

Příspěvekod silky » 23 pro 2010 13:37

Zdravím pc-helpáře :-)

Na lanparty.cz jsem našel celkem zajimavou otázku : Nemoze sa stat to ze dojde na takuto Lan party policie a budu kontrolovat legalnost software atd? alebo je na to nejaky zakon alebo ako sa to bere ako sukromna akcia alebo ako? Dik.

Párkrát jsem lanku již pořádal a nikdy mě nenapadlo řešit podobnou otázku. Myslím , že v dnešní době je na každý LANce plno nelegálního softwaru a proto by mě zajímalo jak to třeba řešíte vy? Máte nějáké pravidla , že se na lanku nesmí tahat nic co není legální? nebo máte nějáké "zádní vrátka" v případě , že by vedle objektu kde lanku pořádáte měli sousedi blbou náladu? :D
AMD Athlon X4 640 3,5GHz - NVIDIA GeForce9600GT - Kingston DDRIII 8GB 1033MHz - ASUS M4A88T-V EVO/USB3 - WD 2,5TB - 500W Enermax NAXN

Reklama
mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: LAN párty - dotaz

Příspěvekod mmmartin » 23 pro 2010 14:36

Předpokládám že předpokládáš, že návod jak obejít případné problémy s nelegálností SW tady nedostaneš. Zus to prosím jinde. A to už vůbec nekomentuju název tématu, který se ti taky moc nepovedl - zkus se podívat do Pravidel, až zas někdy budeš vytvářet nové téma.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Dotaz- bottleneck
    od vasson » 24 pro 2024 22:22 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    2
    2271
    od Cleric Zobrazit poslední příspěvek
    25 pro 2024 11:47
  • Dotaz na výběr SSD disku
    od Jirka88 » 10 zář 2024 17:52 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC