hacker faleš nebo realita?
hacker faleš nebo realita?
Kdo už odhalil ňákého hackera ale po pravdě,ve vašem v pc. Dá se vůbec najít v pc?
Naposledy upravil(a) larry1 dne 02 led 2011 23:16, celkem upraveno 1 x.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: hacker valeš nebo realita?
Já, před chvíli. Otevřel jsem nepřípustné stránky a tam byl chlap a dělal hek hek hek. Hned jsem ho hned típnul
Teď vážně....Jako normálnímu smrtelníkovi se ti nemůže stát, že by tě chtěl někdo hacknout. Tak možné email, že se vydává za technickou podporu Seznamu nebo kde máš meil, apod. Nemáš se čeho bát. Oni jdou po větších rybách

Teď vážně....Jako normálnímu smrtelníkovi se ti nemůže stát, že by tě chtěl někdo hacknout. Tak možné email, že se vydává za technickou podporu Seznamu nebo kde máš meil, apod. Nemáš se čeho bát. Oni jdou po větších rybách
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Re: hacker valeš nebo realita?
Jak to myslíš hek hek?
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: hacker faleš nebo realita?
To neřeš
Myslím, že se to tady nikomu nepodařilo, jelikož hacker za sebou nenechává stopy jako cracker. Navíc nevím, co by si pomohl s hacknutím jednoho notebooku, PC
Být tebou, tak mám větší strach z malwaru, spyware a podobného svinstva než že ti někdo vleze do PC i když přiznávám, že taková školní síť má něco do sebe 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Poznáš jednoduše, nejspíš už máš vycucávaný počítač a jsi propojen do botnetu

- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Kdykoliv spustím jednu konkrétní aplikaci, pak je otázka v tématu realitou. Tuto konkrétní aplikaci jsem si vlastnoručně "háknul", aby pracovala k obrazu mému.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
POZNA TO OBYČEJNY SRMITELNÍK A MUŽE HO VÚBEC VYHNAT ZE SVÉHO PC?
Některý mají ošéfovaný své botnety, že když se jich zbavíš, zhavaruje tvůj operační systém a už nenajede ... až z tebe bude nesmrtelník, měl by sis poradit 

Pánové, zase Silvestr? Nebo jsem grogy já? hacky, hacky na tulpacky...
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...
Je zkrátka nutné si uvědomit, že žádný opravdový hacker NIKDY nepůjde po TOBĚ, dokud nebudeš mít v PC tajné dokumenty ministerstva obrany USA, Číny, Ruska.....
Stejně tak většina (jeden nikdy neví
) uživatelů PC-helpu nemá žádné takové dokumenty v PC tudíž se nikdy nesetkala s hackerem ve svém počítači (navíc ten case je stejně docela malý...).
čili odpověď, tipl bych si, že za (skoro) všechny:
Nikdo jsme ještě žádného hackera v našem PC neodhalili
Dá se najít podle toho, že budeš sledovat wikileaks a až se tam objeví něco, cos měl na HDD, byli u tebe.
Stejně tak většina (jeden nikdy neví

čili odpověď, tipl bych si, že za (skoro) všechny:
Nikdo jsme ještě žádného hackera v našem PC neodhalili
Dá se najít podle toho, že budeš sledovat wikileaks a až se tam objeví něco, cos měl na HDD, byli u tebe.
I believe in winners and loosers and in freedom to fail
Tak pravda je asi uprostřed, ale vyjdeme třeba z toho, že v botnetech jsou milióny PC. Ještě pořád si myslíte, že se vás to netýká? Abyste se nepletli 

- samael.35
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Každý z nás sa s voľajakým hackerom už stretol bez toho žeby si to všimol......... ak neobjavil v pc nič zaujímavé ani nevieme že k nám ktosi vliezol.....úplne chránený sú len tý ktorý nepoužívajú internet....
samael.35
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”