vhodna doba objednavani v e-shopech Vyřešeno
vhodna doba objednavani v e-shopech
Dobry den,kdyz si chci neco objednat v e-shopu a chci aby mi to ceskou postou (dobirka) prislo v tyto dny (bud pondeli,utery nebo streda) , Ktery den mam potvrdit tu objednavku (si to objednat) ? Tak aby byla nejvetsi pravdepodobnost ze mi to prijde ve vyse uvedene dny.
Re: vhodna doba objednavani v e-shopech
Jednak to záleží na e-shopu - každý to má jinak. A jednak v objednávce máš většinou kolonku poznámka a můžeš tam napsat co potřebuješ.
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
V pátek to máš nejjistější
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Jak kde. Poslední dobou nakupuji doplňky pro muziku u HDT. Pokud mají věci skladem a objednávku potvrdím dopoledne, přiveze mi je GP druhý den. Pokud objednávám součástky u TME a tyto jsou skladem, pak jeden den jdou z Polska do Čech a následující den je mám doma. Obecně se dá říci, že pokud zvolíš, jako způsob doručení PPL, GP,... pak věci obdržíš maximálně do 48 hodin. Pokud si zvolíš Českou poštu, pak je doručení ve hvězdách a to i přesto, že si připlatíš za obchodní balík. Běžně se mi u pošty stává, že balík zanesou do databáze a tudíž i doručí až o 24 hodin později, než mi deklaruje obchodník v potvrzujícím E-mailu.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
Planý naděje, i kdyby tě zastihly doma
Pošťák zazvoní a nepočká, ale ihned háže lístek o nezastihnutí do schránky a ... je v čudu
Ani nestihneš vyjít ...

No me jde hlavne o to ,aby mi to neprislo ve ctvrtek nebo v patek. Takze kdyz tu objednavku potvrdim treba ve ctvrtek odpoledne, tak v patek to asi neprijde ,takze nejpozdeji do pulky tydne. Si myslim. A tu PPL bych bral,ale vsude ctu nespokojenost a spatnou domluvu a musel bych byt doma.
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Zažil jsem, že jsem u obchodu www.kytary.cz objednal věc v 18.20. Tentýž den mi v 18.50 byl odeslán E-mail o odeslání a druhý den ve 12.00 mi to PPLka dovezla domů...
Zatím rekord a asi i vyjímka, ale jak vidíš, nic není nemožné. Spíš to odpal v pátek. V sobotu nerozvážejí 

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
I kdyby Ti to přišlo v pátek,... tak co? Vždycky to můžeš od PPL přebrat další pracovní den nebo říct že nejseš doma :) Tak žádnej stres 

Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”