Převod videokazet na DVD Vyřešeno
Převod videokazet na DVD Vyřešeno
Pořídil jsem si převodník Pinnacle Dazzle DVD Recorder. Program jsem nainstaloval v počítači. Nejprve jsem zkoušel převést záznam z videokazety přímo na DVD. To se mi povedlo, ovšem zvuk nebyl synchronní s obrazem. Obraz byl rychlejší, zvuk opožďoval. Vyzkoušel jsem tedy záznam uložil na disk. Bylo to ale to samé. Přitom při nahrávání videa, zvuk odpovídal obrazu a to jak v případě přímého vypálení na DVD, tak i v případě ukládání na disk. Zkoušel jsem i všechny 4 varianty kvality záznamu – auto, dobrá, lepší i nejlepší – vše bylo stejné. Obraz byl rychlejší než zvuk. Prosim o radu jak postupovat, nebo kde dělám chybu.
Re: Převod videokazet na DVD
Máš 2. fyzický harddisk?
Nemám,pouze rozdělený na dvě části. Pravděpodobně máš na mysli převádět videokazety na externí disk, chápu to správně? Proč ale to nejde na interní disk nebo přímo vypalovat, jak se uvádí v návodu JNP? Jaký by jsi doporučil externí disk?
-
- Pohlaví:
Vzhledem k tomu že se řídíš návodem JNP bylo by asi lepší zeptat se přímo tam.
Ne, myslel jsem na nesystémový (stačí když z něho současně neběží) harddisk. Do čeho se to ukládá? Do MPEG2?
"Ne, myslel jsem na nesystémový (stačí když z něho současně neběží) harddisk."
Tomuhle nerozumím. Jinak uvádějí, že to má MPEG1 a MPEG2 kompresi.
Tomuhle nerozumím. Jinak uvádějí, že to má MPEG1 a MPEG2 kompresi.
Tak to mi budeš muset vysvětlit, čemu nerozumíš
Na hardu kde běží OS disk pracuje, každou chvíli něco čte nebo zapisuje a pokud tam ještě pracuješ s videem, může docházet k nestíhání a rozhození synchronizace videa s audiem ...

Už to chápu. Takže ten 2. fyzický disk nemám. Co tedy radíš?
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Samozřejmě dva disky jsou pro převod a ukládání videa lepší,ale i s jedním diskem by ti to nemělo dělat ty chyby.Pokus se snížit bitrate u zvuku (pokud je ta možnost) a nebo bych zkusil jiný software.Třeba Pinnacle Studio a nebo konkurenční produkty Ulead video,Sony Vegas nebo zrovna zachytávací software.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Vyzkoušel jsem video uložit na USB Flash disk - to samé, obraz jede rychleji než zvuk. Zkoušet nový software se mě moc nechce, tedy hlavně investovat další peníze, když nevím jak to bude fungovat. Snížit bitrate u zvuku - tak to je na mě moc, vůbec nevím jak to udělat.
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”