Dobrý den,
mám problém s odesíláním zpráv z kontaktního formuláře umístěného na webových stránkách. Po odeslání zprávy se objeví tato hláška:
Security Alert! The PHP CGI cannot be accessed directly.
This PHP CGI binary was compiled with force-cgi-redirect enabled. This means that a page will only be served up if the REDIRECT_STATUS CGI variable is set, e.g. via an Apache Action directive.
For more information as to why this behaviour exists, see the manual page for CGI security.
For more information about changing this behaviour or re-enabling this webserver, consult the installation file that came with this distribution, or visit the manual page.
Předtím byly stránky na jiné doméně, kde kontaktní formulář bez problémů fungoval. Můžete mi prosím poradit v čem je chyba? Děkuji. L
Problém s odesíláním zpráv z kontaktního formuláře Vyřešeno
Problém s odesíláním zpráv z kontaktního formuláře Vyřešeno
Vyzkoušejte i vy: Tvorba webových stránek se zaměřením na SEO a copywriting. Informujte se na vše o WordPress .
Re: Problém s odesíláním zpráv z kontaktního formuláře
Problém vyřešen - jak jsem předpokládala problém byl v nastavení webhostingu. Webhosting neměl povolené skripty PHP.
Vyzkoušejte i vy: Tvorba webových stránek se zaměřením na SEO a copywriting. Informujte se na vše o WordPress .
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3554
-
od lukas222
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 13:36