VAROVÁNÍ-PŘED ČIŠTĚNÍM SYSTÉMU PROGRAMEM: System Mechanic P.

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...). Témata z této sekce se NEZOBRAZUJÍ v TOPxx na hlavní straně fóra.

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Máte někdo taky takové zkušenosti s nějakým programem (nemyslím viry apod.)

Anketa končí za 16 srp 2006 21:24

Ano (také s System Mechanic)
0
Žádná hlasování
Ano (s jiným programem)
3
38%
Ne
5
63%
 
Celkem hlasů: 8

Uživatelský avatar
zlobyl
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Příspěvky: 1760
Registrován: duben 06
Bydliště: Slaný
Pohlaví: Nespecifikováno

VAROVÁNÍ-PŘED ČIŠTĚNÍM SYSTÉMU PROGRAMEM: System Mechanic P.

Příspěvekod zlobyl » 02 srp 2006 21:24

Chtěl bych varovat všechny uživatele, kteří chtějí používat tento program (System Mechanic Pro 6) na jeho položku ,,Power tools"-konkrétně ,,PC Clean UP".
Při kliknutí na tuto položku se vám odstraní nejen soubory z Temporary Internet Files apod., ale jsou také odstraněna veškerá data z nabídky Start a z Plochy, spořiče obrazovky,oblíbené v IE a historie v IE aj.!!!!!! (samozřejmě kromě Spustit, Nastavení...)
Ostatní nástroje z nabídky ,,Power tools" jsem raději ani nezkoušel, ale myslím si, že bych dopadl podobně.
Samozřejmě neříkám, že je tento program celý špatný, protože např. čištění registru (a jiné položky z levého menu) fungují dobře.

Mě to bude stát ještě pěkných pár kliknutí, než to dám do pořádku,a tak nechci, aby se do této situace dostal někdo jiný...

Reklama
Uživatelský avatar
marcucci
Level 3
Level 3
Příspěvky: 404
Registrován: duben 05
Bydliště: Ireland
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod marcucci » 02 srp 2006 21:58

Pouzivam SMPro6 asi 6 mesicu a nic podobneho se mi nestalo.A je to jen nastavenim programu,musis jen cist.Krom toho IE,s tim nemam zkusenost,ale kdo tu dnes pouziva IE,ja bych rekl ze nikdo?!
AsusP5B,C2D E6400 2,13@3,0GHz,OCZ OpsEd 667@800Mhz 3×1GB, 250GB Maxtor+4×500GB WD,nVidia8800GTX,SB X-Fi ProGamerFatality,Samsung 22"LCD,Logitech 5.1 Z5500,2×DVD+RW,NZXT Apollo,Corsair 520W,LogitechG5+G7,Vista64bitUltimate+XP32bitHome+LinuxSuse64bit

Uživatelský avatar
Weslo
Level 6
Level 6
Příspěvky: 3548
Registrován: červenec 06
Bydliště: Obříství/Praha
Pohlaví: Muž

Příspěvekod Weslo » 02 srp 2006 22:15

marcucci píše:Pouzivam SMPro6 asi 6 mesicu a nic podobneho se mi nestalo.A je to jen nastavenim programu,musis jen cist.Krom toho IE,s tim nemam zkusenost,ale kdo tu dnes pouziva IE,ja bych rekl ze nikdo?!


no já bych řekl že všichni podle tý spousty hijack this logů :o :o :D :D
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS

Uživatelský avatar
Jidhash
Tvůrce článků
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1392
Registrován: listopad 05
Bydliště: six feet under Ostrava
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod Jidhash » 03 srp 2006 11:31

ano, už jsem to zažil několikrát sice ne u System Mechanic, ale to jen proto že jsem ho ještě nikdy nezkoušel :smile:
pokud si někdo myslí že si stáhne nějaký program, který za něho po dvou kliknutích 100% opraví veškeré chyby v systému tak se plete, ony ty programy dokážou vyhledat kdejaký konflikt, ale je třeba vše překontrolovat než se jim povolí dané věci opravit

Uživatelský avatar
besst
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 386
Registrován: březen 05
Bydliště: Severozápad
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod besst » 03 srp 2006 17:05

já mám jiný problém... když ten program nainstaluju, tak se dá spustit a odstraní mi to všechny šmejdy atd.. dále restart.. potom vše super, taskmanager ukazuje nižší využití paměti + rychlejší výkon.. ale poté co chci spustit program dál, tak už mi to hlásí, že 30 dní jsem vyčerpal a už mi nenajede ani když dám spustit trial..... přitom ho mám instalovaný třeba jen 3 hodiny..... :evil:

Uživatelský avatar
zlobyl
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Příspěvky: 1760
Registrován: duben 06
Bydliště: Slaný
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod zlobyl » 11 srp 2006 14:06

Čau všichni,
tak už jsem to dal zase do pořádku.

Četl jsem vaše příspěvky a došel jsem k závěru, že ačkoli je ten program i pro 98, ME atd., je určen primárně už pro 2k/XP.Win 2k/XP si přeci ukládají plochu a ostatní do zvláštní složky (Documents and Settings - nebo nějak tak se to jmenuje), protože jedině tak se dá logicky vysvětlit, že se to stalo jen části z vás, a že to zasáhlo jen tyto složky... :roll:

Uživatelský avatar
zlobyl
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Příspěvky: 1760
Registrován: duben 06
Bydliště: Slaný
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod zlobyl » 11 srp 2006 14:09

Kód: Vybrat vše

já mám jiný problém... když ten program nainstaluju, tak se dá spustit a odstraní mi to všechny šmejdy atd.. dále restart.. potom vše super, taskmanager ukazuje nižší využití paměti + rychlejší výkon.. ale poté co chci spustit program dál, tak už mi to hlásí, že 30 dní jsem vyčerpal a už mi nenajede ani když dám spustit trial..... přitom ho mám instalovaný třeba jen 3 hodiny.....


Zkoušel jsi restartovat PC bezprostředně po instalaci? 8)


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Vytizeni cpu programem Teams
    od shockwave » 18 bře 2021 19:46 » v Windows 10, 8, 7..
    0
    444
    od shockwave
    18 bře 2021 19:46
  • dva monitory sdílené ale každý se svým programem
    od cooper » 31 říj 2021 22:15 » v Sítě - hardware
    3
    298
    od Martab
    02 lis 2021 11:31
  • Windows 10 bez varování přepsal soubory! Jsou skutečně přepsány? Dají se zachránit?
    od Matiseli » 10 črc 2021 09:42 » v Windows 10, 8, 7..
    12
    642
    od X
    10 črc 2021 19:06
  • Jak na přesun systému z HDD na SSD
    od ITCrowd » 07 úno 2021 09:44 » v Windows 10, 8, 7..
    1
    636
    od atari
    24 bře 2021 17:51
  • Podnikání - CRM systém
    od Klára Langsadlova » včera, 21:01 » v Vše ostatní (z oblasti IT)
    1
    81
    od kubasCZ
    dnes, 09:17

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 1 host