Nelogické vymazání příspěvku Vyřešeno

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Nelogické vymazání příspěvku

Příspěvekod guest » 24 čer 2011 19:14

Vážení, dnes se stala taková věc, se kterou v zásadě nseouhlasím.

jaojaon mi poslal nějaké přání a zařadil ho relativně špatně. Zařadil do HW, čímž chtěl upozornit že můj HW je v háji. No byla to sranda, pro toto forum možná nepatřičná, ale sranda.
Příspěvek byl odstraněn se zdůvodněním, že je OT. Odstranil ho mmmartin a naprosto ve správné souvislösti.
Potud v pohodě, ale pak mně to Ltb zdůvodnil bez zdůvodnění a smázl vše.

Nelíbí se mi to, protože ani já a ani jaojao jsme pravidle neporušili. A pokud ano, jsou i jiné nástroje maž smáznout..
Ale neporušili.

Reklama
jaojao
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Re: Nelogické vymazání příspěvku

Příspěvekod jaojao » 24 čer 2011 19:33

Já si myslím, že si někdo nedal dohromady souvislosti a aniž by to četl, tak to prostě bez cavyků smázl, jelikož přece hned z první reakce na příspěvek bylo jasné o co jde a že legrace byla adresátem pochopena.
Nebo že by se jednalo o dočasnou ztrátu smyslu pro humor? To se mi nějak nezdá, ale stalo se. 8)

Jak jsem již uvedl je lépe 2 x měřit a jednou řezat, ne?
Už bych se v tom nepatlal ať se dotyční chytnou za frňák, třeba to pomůže. :D
Naposledy upravil(a) jaojao dne 24 čer 2011 19:39, celkem upraveno 1 x.
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )

guest

Příspěvekod guest » 24 čer 2011 19:39

Já řešení znám a je prosté.

jaojao
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod jaojao » 24 čer 2011 19:46

Znáš to?
Ráno moudřejší večera, a pak mne napadl v souvislosti se šnapsem jeden song : "Du ven du ....."

Ale ještě někde by měla být rezerva a noc je ještě mladá :lol: (tuším ve sklepě) :lol:
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )

guest

Příspěvekod guest » 24 čer 2011 19:50

Ono k tomu není comnoho napsat. My jsme nic neporušili, ale téma ....velmi sprostá s zde prbárají

mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod mmmartin » 24 čer 2011 20:05

Kdyby se příspěvek s názvem "PRO BLUE SPIRIT" objevil v sekci Vše ostatní > Vše ostatní, zdobil by tuto sekci ještě teď. Kdyby se tento příspěvek objevil v jakékoliv sekci pod názvem "BLUE SPIRIT - přání k narozeninám", i v tomto případě by tuto sekci zdobil ještě teď.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11

jaojao
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod jaojao » 25 čer 2011 04:28

Už jsme si ten smysl vyjasnili, proč do hardwaru > jelikož ten "hardwar" byl v danou chvíli zase o rok starší :smile:
Myslím, že se stačilo zamyslet a pak už jen zasmát (eventuelně se dotázat) a ne to prostě mírnix týrnix urá odstřelit - navíc bezeslova,,,, ale to je jen můj názor, ať si to každý přebere jak chce. :bigups:

Luboš
Tvůrce článků
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Luboš » 25 čer 2011 12:28

Pro mmmartin: nic ve zlém, ale pokud byste všichni moderátoři mazali příspěvky uživatelů jen podle vašeho vlastního (subjektivního) názoru, že daný příspěvek bude nebo nebude dlouho na fóru bez odezvy, tak to můžete zabalit. Celé fórum. Myslím si, že fórum je také od toho, aby člověk mohl vyjádřit svůj SVOBODNÝ názor na dané téma (v mezích pravidel, samozřejmě). Právě proto nesouhlasím s tím, co bylo provedeno (pokud širokému fóru nebylo utajeno něco, co se v těch příspěvcích objevilo navíc).
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 25 čer 2011 12:37

Tady nikdo o odezvě, respektive neodezvě, nemluvil. Spíš šlo o to, že se jednalo o komunikaci pouze dvou uživatelů, neřešící žádnou konkrétní problematiku. To by se potom mohly objevovat příspěvky, že tomu a tomu šlpouchá na maják a proto to dáme do sekce SW. Vůbec tu nejsme proti přání všeho nejlepšího, ale forma SZ je v tomto případě lepší. Už jen proto, že je tu registrováno cca 20 000 uživatelů a to je asi 50 přání denně. To už bychom mohli zrovna založit novou sekci "Blahopřání".

Jinak zcela původní téma bylo odemknuto už včera ještě před tímto tématem a navráceno (místo druhého rozběhlého, kde se akorát řešilo, kam zmizelo první) v původní podobě. Takže žádné cenzurování se nekoná a myslím, že se tu pomalu transformuje komár na velbloudíka
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

Luboš
Tvůrce článků
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Luboš » 25 čer 2011 12:42

Názor sice "k věci", ale podoba transformace komára na velbloudíka zcela zcestná. Také můj názor. OK - už se na toto téma nebudu vyjadřovat. Měl jsem dobré úmysly.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.

guest

Příspěvekod guest » 25 čer 2011 12:49

Luboši ... ne nic špatného se nestalo. Jaojao mně popřál k narozkám a vložil to do Vše ostatní-HW, což bylo celkem vtipné, protože můj HW je trochu opotřebovaný. A to bylo bez nějakého upozornění smazáno - vlastně přesunuto do koše.
To mne trochu zaskočilo, protože zde k žádnému porušení pravidel nedošlo, vyjma toho, že nebyl příspěvek správně zařazen.
Takových příspěvků je zde každý den padesát a nikomu to nevadí, padají tu občas /díky bohu málo/ slova, která ani já, tím myslím relativně starej chlap, si do huby vezmu jednou za několik let. A je za to napomenutí, spousta žlutejch karet atd.

jaojao mně popřál k narozkám a skončilo to v koši. Budiž, nějak se s tím vyrovnám a slušně řečeno - mrzí mne to!

guest

Příspěvekod guest » 25 čer 2011 12:55

Žbeky až se bude řešit téma Komu šplouchá na maják, rád se zapojím se svým názorem.

Ale v podstatě máš pravdu, mohlo se to řešit přes SZ, ale zase z toho nedostej střevní koliku. Nějaké zásadní porušení pravidel se nestalo.
Nicméně se říká že všechno špatné je pro něco dobré!

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Žádám o uzavření účtu a smazání příspěvků
    od Uziv00 » 16 črc 2024 09:30 » v PC-HELP - připomínky k fóru
    1
    4415
    od Ltb Zobrazit poslední příspěvek
    16 črc 2024 10:10

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”