Jak udělat Non-Steam ligu v CS:S? Vyřešeno

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

MihelHerbííí
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Jak udělat Non-Steam ligu v CS:S?

Příspěvekod MihelHerbííí » 09 črc 2011 16:52

Ahojte..jsem admin na jednom Gaming portálu.Chystáme su udělat celkem velký projekt Non-Steam ligy..
Boužel nevíme v jakém stylu bude liga probíhat..Nevíme jestli to bude jako ve fotbale (skupiny v ních každý s každým potom se ostupuje dál,2 nejelpší se skupiny jeden vypadává až do finále) nebo jako tenis (bez skupin jenom stylem že s každého zápasu jeden vypadne) nebo úplně jinak?
Majtele portálku napadlo udělat nějáké koeficienty a podle nich určit nejlepší clan a potom se silové nejbližší udělat zase stylu jeden postoupí..Nenapadá vás jak to udělat,nebo nemáte s něčím takovým zkušenosti?

Reklama
Ondys
Level 3
Level 3
Stav:

Re: Jak udělat Non-Steam ligu v CS:S?

Příspěvekod Ondys » 09 črc 2011 17:45

To, jak jsi psal s tím fotbalem, to je myslím dobrý nápad ;) CSS hraju a hrál jsem i pár lig (NON-S). Ten postup je myslím jako s tím fotbalem, zkus se zeptan někoho z http://urnaweb.cz (Teda, pokud to nejsou tví nepřátelé)... Na Urně se hraje tak, že se zapnou 4 servery pro asi 20 lidí, hrajese např.. D2 a na konci kola poslední 2 od T a CT vypadávají a tak na každém serveru (co kolo) pořád dokola, potom se doplňují lidé ze (např..) serveru 4 do serveru 1,2,3 a 4ka se vypne... A tak pořád, dokud se nehraje jen na serveru 1 a někdo nevyhraje ;)
Podobně to jde i s klanama, ale na každém serveru 2 klany, takže by jsi jim musel dát čas.. Tím "čas" myslím, že jim napíšeš v kolik hodin mají přijí hrát a případně i proti komu ;)
Jestli chceš ještě něco vědět tak se zeptej :-)
Never stop dreaming.

MihelHerbííí
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod MihelHerbííí » 09 črc 2011 21:15

já jsem s URNY..:D N-S ligu ještě neměli..Právě,že nevíme jak na to..:(

Ondys
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod Ondys » 09 črc 2011 22:03

To, o čem jsem mluvil na začátku byl princip toho turnaje co jste měli asi před 1-2 měsíci ;)

Snadnější popis :lol: (Je to spíš asi popis turnaje klanů)

Stačí zapnout jen pár serverů (samozřejmě s heslem) a pak už jen na každém serveru čekat kdo vyhraje ;)

Tím myslím... např. Je 20 klanů. máte (teď nwm) třeba 4-5 vyhrazených serverů pro tu Ligu. Každému klanu dáte časový údaj (v kolik se mají připojit na jaký server) a případně i poti komu budou hrát (to ať se psychicky připraví :D)...

Hele nejlepším způsobem je si udělat tabulku ;) třeba v excelu...
Tam si napíšeš jména serverů atd.. v kolik tam mají hrát... A mapy: třeba - dust2,aztec,train (3 mapy bohatě stačí ;), ale je to i možná moc.)

Podle toho, jak se každý klan umístí (1.server- [URNA] vs. eSuba -eSuba vyhráli postupují dál, a upravíš tabulku se seznamem klanů - a i score URNA 0-16 eSuba... pak další eSuba vs. nEophyte - skončilo to 16:12 a tak pořád , dokud to nebude mezi 1. a 2. místem ;)

Jo a ještě ti co sprohráli proti někomu (např. Urna 0-16 eSuba) tak ti se zařadí, mezi ty poslední místa, takže se třeba bojuje o 19. místo... Ten princip toho slosování (kdo proti komu bude hrát) na posledních místech by mohl být třeba takový (URNA 0-16 eSuba a nějaký jiný zápas dopadl Dementi 0-16 nEophyte, tak hraje URNA proti Dementi o předposlední čili 19. místo ;)

Nějaký zápas dopadl třeba 1-16 a jiný taky 1-16, tak ti 2 co prohráli hraj proti sobě...

Je to celkem těžké ti to tak psát... :huh: Ale co s tebou nadělám, když jsi z Urny ;) Hraju na Urně rád, nechci dostat BAN, tak váms něčím musím pomoct :D

--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Črc 2011 22:10) ---

_____________________________________________________________________________________
_____________________________________________________________________________________
Jestli myslíš Ligu jak, např když hraje eSuba proti nEophyte, tak to je to nejjednodušší :D ;)
Postup je stejný, jako u normálního TG... :number1:
Never stop dreaming.

MihelHerbííí
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod MihelHerbííí » 09 črc 2011 22:26

Myslíš jako každý s každým? JO nebo tak,že by jeden tým hrál se všema a podle skore by se udělalo pořadí? J8 sjme v Urně asi 2 měsíce a ničem nevím..:D

Ondys
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod Ondys » 09 črc 2011 22:40

Jo, je mi to jasné, že jsi begginer, ale není to zas až tak těžké trochu zauvažovat.. :idea:
To s tím skóre je, asi určitě pro URNU lepší (přeci jen nemáte moc serverů na CW/TG :D
Ale zajímalo by mě, jak to chceš s tím skóre udělat, když ti půlka týmů skončí s 16body :D ty nerozhodující, budeš muset tak, nebo tak nějak zařadit, a určitě nebude mít někdo radost s tím, že má 1bod a je 20. a že jiný klan má taky 1.bod a je 14. :idea:
Ještě si to všichni na URNĚ hodně promyslete a když tak se mě tu ještě zeptej... Většinou bývám na Surf a Deathmatch ;) (můj new nick) __Øŋđyﮎ» ;) BTW a kdo jsi ty? redfoxx mi určo nic neříká, a to tam hraju už 4tým rokem :D
Never stop dreaming.

king-surf
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod king-surf » 09 črc 2011 23:32

Pfa, CSS není CS 1.6 s lepší grafikou, ale úplně jiná hra s úplně jinýma vlastnostma.
Návod na HiJackThis log*HWMonitor*CCleaner*HWInfo

KDO SE MOC PTÁ, MÁLO GOOGLÍ!

CS 1.6. The Best Game.
2x3.1Ghz|4GB|HD4250|500GB 7.2k|Fortron 400W

MihelHerbííí
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod MihelHerbííí » 10 črc 2011 19:36

Jsem Mihel Herbííí..:D Asimě nebudeš znát..Na DM a surf nechodím vůbec...
Asi to uděláme stylem fotbálku, záleží na tom, kolik clanů se připojí.. Je 5 Cw/tg serverů..
fáral jsem nad tím... Kdyby bylo 24 clanů a skupiny po 4 tak to dá 153 zápasů! to je clekem nereálné..Kdyby zápas trval hodinu tak by se potřebavolu skoro 7 hracích dnů...Nereálné...Sice je 5 sereverů,ale i tak by se na jednom serveru muselo udehrát čístých 30 hodin!..skoro 5 hodin denně..

walkerman
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod walkerman » 11 črc 2011 19:09

Nebo to udělej jako pavučinu ..
Omluvte moje gramatické chyby :-) Děkuji

MihelHerbííí
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod MihelHerbííí » 12 črc 2011 08:27

Jo s tím počítáme jenom v případě,že bude fakt hodně týmů (třeba 50) a dělat to stylem fotbláku by bylo moooc dlouhé..

Ondys
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod Ondys » 12 črc 2011 11:42

Jsem Mihel Herbííí.. :D

Ale jasně že tě znám :D, už jenom podle toho jména Herbííí vím o koho jde :D
Nehraju jenom Surf a DM, ale teď hlavně D2 1000$ a Small Maps

--- Doplnění předchozího příspěvku (12 Črc 2011 11:48) ---

Já si myslím, že liga stylem fotbal, pavučina atd... bude trvat tak, nebo tak asi 1-2 dny....

--- Doplnění předchozího příspěvku (12 Črc 2011 11:55) ---

BTW: Nádhera toto demo - http://www.youtube.com/watch?v=aENBCs3Oymg - Vypadá to, že lamač už není admin ATL :D Místo něho si mě teď na skype přidal nějaký ProPaGoN... :D, který je prý novým adminem ATL
Never stop dreaming.

Speed_dead
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Speed_dead » 12 črc 2011 12:35

Nevím jak liga, ale některé větší turnaje jsem viděl hrát takhle:
1. Menší skupinky cca 5-6 účastníků hraje každý s každým
2. Vítezi skupin postupují dál
3. Hraje se pavouk play-off
4. Poražený spadne do pavouku poražených
5. Vítěz postupuje dál
6. Vítěz hlavního pavouku hraje s vítězem pavouku poražených.

P.S. Ligy jsem viděl hrát i systémem výzev. Jeden vyzve druhého a hraje se. Takhle může vyhrát i aktivnější průměrný klan, když špičkový klan to bude flákat. Takhle funguje třeba Clanbase.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • TigerVNC - jak si udělat na ploše zástupce?
    od BigSandy » 13 lis 2024 17:34 » v Programy ke stažení
    2
    3146
    od BigSandy Zobrazit poslední příspěvek
    14 lis 2024 18:58
  • Co jako první udělat přenos tel čísla nebo aktivaci sim
    od p3v4x » 04 říj 2024 15:26 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    1
    3309
    od Zivan Zobrazit poslední příspěvek
    04 říj 2024 15:55
  • Steam hry zdarma z Humble Choice 2021