Generic Host proces for win32 services (vyřešeno)

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...). Témata z této sekce se NEZOBRAZUJÍ v TOPxx na hlavní straně fóra.

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Uživatelský avatar
lukas wollmann
Level 1
Level 1
Příspěvky: 91
Registrován: červenec 06
Bydliště: Karviná N.M.
Pohlaví: Nespecifikováno

Generic Host proces for win32 services (vyřešeno)

Příspěvekod lukas wollmann » 16 srp 2006 18:11

V aplikaci Generic Host proces for win32 services došlo k chybě.Nejdou zadne zvuky.Po zapnuti jeste chvili jdou ale pak to ukaze ramecek ze doslo k chybe.Pls poradte :roll:
Naposledy upravil(a) lukas wollmann dne 25 srp 2006 10:30, celkem upraveno 1 x.

Reklama
Uživatelský avatar
Weslo
Level 6
Level 6
Příspěvky: 3548
Registrován: červenec 06
Bydliště: Obříství/Praha
Pohlaví: Muž

Příspěvekod Weslo » 16 srp 2006 18:45

E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS

Uživatelský avatar
lukas wollmann
Level 1
Level 1
Příspěvky: 91
Registrován: červenec 06
Bydliště: Karviná N.M.
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod lukas wollmann » 16 srp 2006 18:47

Nasel sem tady sice clanek o stejnem problemu, ale i kdyz sem si stahnul aktualizaci ktera tam byla doporucena problem me furt s...(štve).A kvuli tomu ze nejedou zvuky mi nejedou ani hry( :evil: ), ani filmy. Prosim jestli nekdo aspon tusite co stim napiste.

Uživatelský avatar
fredik
člen Security týmu
Master Level 7
Master Level 7
Příspěvky: 4679
Registrován: červenec 06
Pohlaví: Muž

Příspěvekod fredik » 16 srp 2006 21:29

Zkus použít toto:
zkus si stáhnout tuto aktualizaci, v mnoha případech už pomohla!
KB921883

pokud nezabere KB921883, tak použít KB894391
ve vyjímečných případech je potřeba použít obě...

Koukám ze KB894391 byla zmíněna ve Weslo-vě odkazu tak snad ti pomůže ta druhá.

Uživatelský avatar
lukas wollmann
Level 1
Level 1
Příspěvky: 91
Registrován: červenec 06
Bydliště: Karviná N.M.
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod lukas wollmann » 25 srp 2006 10:29

ok. Problem je uz vyresen.Pouzil sem tuhle (KB921883) aktualizaci a uz to jede bez problemu.Diky za pomoc :D


Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 3 hosti