Zdravím...
Chtěl jsem se zeptat, zda-li je možnost založit jedním člověkem účet, na který by přispívalo více lidí pro podporu společného projektu tak, aby stát nekladl obstrukce. Něco např. na způsob transparentního účtu u Fio nebo klidně účet na fyzickou osobu, aniž by se muselo zakládat združení. Založení veřejné sbírky je vzhledem k povaze projektu též složité, ne-li nemožné. Nevím, jak je to řešeno na PC-Help, ale možná nějak jednoduše. Možná by šlo vytvořit účet pod záštitou nějaké organizace, ale takový způsob až na posledním místě, jestli vůbec. Máte někdo tip? Dikas... :)
Bank. účet pro skupinu Vyřešeno
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Bank. účet pro skupinu
Asi jsem z toho horka trochu zabržděnej, ale nějak mi nedochází, proč by více lidí nemohlo přispívat na účet, který založil jeden z nich, případně někdo další. Bance je snad zcela jedno, k čemu ty peníze pak budou použité - např. k podpoře společného projektu. Tuším, že podstata dotazu je v něčem jiném, ale nedochází mi v čem. 

ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Bank. účet pro skupinu Vyřešeno
mmmartin: je to omezeno zákonem, myslím/ jinak dotaz už není auktuální.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2654
-
od PARKR
Zobrazit poslední příspěvek
07 pro 2024 18:09