Změna zobrazení v závislosti na připojené TV Vyřešeno

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Uziv00
Pohlaví: Nespecifikováno

Změna zobrazení v závislosti na připojené TV

Příspěvekod Uziv00 » 10 led 2012 02:17

Ahoj, nevím kam by se tohle dalo dát, tak dávám sem. Zjistil jsem zajímavý úkaz. Když zapnu PC a je zapnutá TV, kterou mám připojenu přes HDMI, tak mám ikony (zástupce) na ploše rozloženy jinak, než když zapnu PC a TV není zapnutá. Ikony mám prostě ve třech sloupcích u leveého okraje, žádný zvláštní pořádek. Taky mi chvíli trvalo, než jsem přišel na to, čím to vlastně je. Pro pořádek GK nVidia GTX460, OS W7 ultimate. Setkal se už s něčím podobným někdo z vás?

Reklama
eda220
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Změna zobrazení v závislosti na připojené TV

Příspěvekod eda220 » 10 led 2012 08:01

Ano. samozřejmě - mě se to párkrát stalo. Ale vždycky jsem to nějak vyřešil. Mě zase občas mění monitor rozlišení,ale za chvíli zůstane na tom nastaveném.
Notebook : Intel Core i3 3110M 2.4 GHz | RAM 6GB | LENOVO G500 | AMD Radeon HD 8750M 2GB | Win 10 Pro 64-bit

Funstorm007
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Změna zobrazení v závislosti na připojené TV  Vyřešeno

Příspěvekod Funstorm007 » 10 led 2012 08:43

A co rozlišení? Máš na TV a na monitoru stejné? Tím jinak rozloženy předpokládám myslíš, že se vi vše přehází na levou stranu a je v tom bordel? :D

Uziv00

Příspěvekod Uziv00 » 10 led 2012 09:53

Rozlišení na TV a monitoru není stejné. A ikony mám prostě ve třech sloupcích na levé straně, tak to je prostě to, že je nemám poupravené někde na ploše, ale mám je všechny vlevo. A tam taky jsou, jen v jiném pořadí. Jinak TV připojuji jako rozšířenou plochu, ne kopii. Rozlišení monitoru se nemění.

guest

Příspěvekod guest » 10 led 2012 10:17

Já tomu trochu rozumím, ale neumím to vysvětlit. Ono je to podobné jako když si např. u ICQ zapneš dokování na pravé straně. ICQ se ti "přilepí" na pravé straně monitoru a ikony /aby nebyly schované pod ním/ se vyrovnají do sloupců vlevo.

Ta rozšířená ploch se zřejmě chová podobně, dělá si na monitoru místo a tak ikony odsune vlevo, na tom monitoru ale není, jen na TV. Možná by si to chtělo s nastavením té rozšířené plochy trochu pohrát - takováto práce s ikonami vlevo bude asi dost nepříjemná.

Uziv00

Příspěvekod Uziv00 » 10 led 2012 10:41

Asi jsem se špatně vyjádřil. Ty ikony jsou vlevo tak jako tak. Dokonce na stejných místech. Jen třeba tam kde byla opera je vlc. Kde byl winamp je vbsedit, atd.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Změna poskytovatele internetového připojení
    od Fargotroniac » 09 říj 2024 08:15 » v Sítě - hardware
    17
    7461
    od Fargotroniac Zobrazit poslední příspěvek
    12 říj 2024 18:59
  • Zkratka na plochu - Změna obnovovací frekvence monitoru - TV (hledám)
    od jkmaxfli » 31 bře 2025 13:04 » v Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)
    4
    9967
    od jkmaxfli Zobrazit poslední příspěvek
    31 bře 2025 19:19

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”