Mám Sat.komplet s Opticum 4060cx s SkyLink (free TV) kde do včerajška všetko šľapalo. Kedže pred pár dnami pri prepínaní tv ukazovalo hlášku "preladte na 11836" som sa kôli zaneprázdnenosti až dnes po nočnej do toho pustil....... Skúsil som všetko- preladiť na 11836, pootočiť parabolu kde mám úroveň signálu 88-90%, kvalita 71-74% nastavené všetko ako má (podľa návodu na stránke SkyLinku) ale mimo Nem,Ang,Arab a i staníc CZ a SK stanice nenaladím. Môžte mi poradiť čo robiť?
V tomto krásnom počasí som od 11:30h doteraz menil frekvencie, menil polohu satelitu - bezvýsledne........Pomôže mi niekto?
Pokud najdeš ČT 24 - je nekodovaná, jsi nejspíše na správném satelitu a transpordéru, ale neběží dekodér kódovaných programů.Pokud nenajdeš 24 jsi někde vedle.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC! Nic není dokonalé, ani člověk!
Vdaka za príspevky chalani. Zašiel som si do predajne kde bol sat komplet kúpený kde mi kartu "naformátoval" predajca a vraj je všetko OK. Doma som ju vložil s nádejou otáčal parabolu ale nič,nechytím žiadne sk ani čz programy. Predajca mi tvrdil že sa mám upriamiť na TA3 pri ladení a ak ju naladím- budem mať všetky (nekodované) programy sk,cz.........nezvýsledne.