Sem koukal že tu bylo téma o výběru školy, no tak bych si taky mohl nechat nějaký doporučit ale tentokrát v Praze. Obor Programátor
ALE! Jsem 100% rozhodnutej že budu ajťák už spoustu let, vždycky byl můj hlavní zájem POČÍTAČ a všechno kolem nich, je mi jedno co bude za 4 roky, prostě chci na IT a prachy na to taky jsou :)
Dík a radama abych tam nechodil mi nepomůžete páč tam jdu za každou cenu
IT střední škola Vyřešeno
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: IT střední škola
Obor programátor na žádné střední není
Google snad používat umíš když chceš být ten Iťák, takže projdi střední co nabízí informatiku- mrkni na předměty, co by si se kde učil a pak zajdi na den otevřených dveří. A když máš ty prachy, můžeš i na soukromou- ta nabízí obor programování a databázové systémy.

Re: IT střední škola
Tak to je, například tam co chodim já. Ale na střední tě stejně nenaučej pořádně programovat, spíš ti jen vysvětlej ty základy, programovat se musíš naučit buď sám nebo na VŠ.
Just Fucking Google It!
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Re: IT střední škola Vyřešeno
Mám pocit, že víc než co jiného je toto téma záminkou k flame. Když jsi tak pevně rozhodnutý řadu let, jistě máš v oboru přehled, základy sis dávno vybudoval samostudiem a víš, kde to učí nejlépe, bez ohledu za jakou cenu. Téma tedy považuji za vyřízené.
A jen tak mezi řečí. To že z adresy tohoto příspěvku odesílá ty své SHAGOHOD, je jistě jen náhoda...
A jen tak mezi řečí. To že z adresy tohoto příspěvku odesílá ty své SHAGOHOD, je jistě jen náhoda...
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”