Nevim co s tím-Pomalé PC Vyřešeno
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Nevim co s tím-Pomalé PC Vyřešeno
Prosím poraďte. Nedávno jsem reinstaloval systém Windows (Vista Home premium) z důvodu malého místa na HDD, hard disk jsem naformátoval. Po první instalaci nastaly nějaké chyby tak jsem to reinstaloval znovu, systém běžel normálně, pak přišel Trojský kůň a byl problém systém se zpomalil a bylo v něm plno chyb nemohl jsem např. odemknout hlavní panel, zmizeli aplikace z postraního panelu a v nabídce start nebyly prohlížené programy. Trojan jsem našel a vymazal složku a hru, ve které byl. Znovu, už po třetí jsem reinstaloval Windows ale zase je to pomalé. Zkoušel jsem defragmentaci a různé další, nepomohlo. Při sebe menší věci, kterou udělám to zamrzne. Jsem bezradný, pomozte. Mohlo by to být i tím, že tam někde zůstal ten kůň?
-
- Pohlaví:
Re: Nevim co s tím-Pomalé PC
Příčin může být více a pokud si HDD formátoval, pak tam TK není.
Stáhni HB, vypal jako bootovací a nabootuj z něho. Najdeš tam Memtest na kontrolu RAM a také program na kontrolu HDD - zkontroluj to.
Stáhni HB, vypal jako bootovací a nabootuj z něho. Najdeš tam Memtest na kontrolu RAM a také program na kontrolu HDD - zkontroluj to.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nevim co s tím-Pomalé PC
Díky zkusim.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 2569
-
od PARKR
Zobrazit poslední příspěvek
08 úno 2025 09:18
-
-
Pomalé, žádné nabíjení telefonu Příloha(y)
od muffin105 » 23 lis 2024 21:37 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 9
- 3706
-
od muffin105
Zobrazit poslední příspěvek
24 lis 2024 14:41
-
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”