Problémy se startem PC

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Lachis
nováček
Pohlaví: Žena
Stav:

Problémy se startem PC

Příspěvekod Lachis » 21 bře 2012 14:14

Dobrý den,

možná už tady toto téma někde je, ale nemám moc času na jeho hledání - navíc si nejsem jistá kam dotaz zařadit.
Už delší dobu se potýkám s problémy při zapínání a startu počítače.

Dřív se mi stávalo, že při zatížení pc (hry, větší programy) počítač nepříjemně pískal. Následně po vypnutí nešel spustit.
Objevila se pouze černá obrazovka se zeleným obdélníkem a písmenem Ň. Trvalo potom cca dva dny, než šel zapnout.
Počítač jsem tedy dala zkontrolovat a přeinstalovat, bohužel se žádná závada nezjstila, pc je tedy jen přeinstalovaný.

Od opravy (cca týden) jel počítač v pořádku, jen poněkud pomaleji. Včera jsem znovu nainstalovala word 2010 a avast.
Když jsem tak učinila a počítač dle pokynů restarovala, zasekl se při startu(i kurzor myši) a to ještě předtím, než se spustil antivir nebo postranní panel.
Pc jsem následně dvakrát restartovala, ale stále se opakovalo to samé - zásek.

Chci se tedy zeptat, jestli to může mít souvislost s tím, že předtím pc nebyl v pořádku, nebo jestli by mohl být problém (konkrétně teď) v něčem jiném - antivir atd.

děkuji

Reklama
  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”