Výkon pořád 100%

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

walkerman
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Výkon pořád 100%

Příspěvekod walkerman » 15 črc 2012 16:11

Zdravím vlastní notebook s dvoujadrovým procesorem 2.8Ghz.. na ntb nic nedělám a pořád výkon je 100% Ramky jsou v pohodě ty mám 4GB a ntb využívá jen 2GB takže mám pořád volný.. procesů mám 66 a kolem 700 podprocesů a ještě zde jsou nějaké popisovače kterých mám 16 400. Notebook mi tohle nedělal, využití bylo vždy 40%.. max. nevíte čím to může být ??
Omluvte moje gramatické chyby :-) Děkuji

Reklama
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Výkon pořád 100%

Příspěvekod Pic » 15 črc 2012 16:44

Vyčistit třeba programem Ccleaner a to i registry (povolit jejich zálohu). Pak spustit kontrolu disku s opravou případných chyb. Při zapnutí spouštět jen programy, které potřebuješ. Programy, které potřebuješ jen občas, spouštět jen již v běžícím OS a také je ukončovat. Také je možné, že máš v notebooku nezvaného hosta a tak vlož log z programu HiJackThis do stejnojmenné sekce (návod najdeš tam) a požádej o radu co s tím.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Nízký výkon u CPU Ryzen 3 1200 Příloha(y)
    od Votasini » 02 úno 2025 14:46 » v Problémy s hardwarem
    12
    4707
    od RIKI22 Zobrazit poslední příspěvek
    03 úno 2025 17:53

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”