Rušič digitálního signálu
Rušič digitálního signálu
Mám takový neobvyklý dotaz. Lze nějak rušit digitální signál z televize? Když mám monitor s přijímačem a z něj vede malá anténka. Lze to nějak (nenápadně
) rušit ?
Něco co bych upachtil doma sám ...
Re: Rušič digitálního signálu
Zkratuj nebo zaizoluj antenu
Pokud myslis rusicku jako ve smyslu zarizeni ktere bude rusit urcite frekvence, tak tu muzes postavit, ale pocitej tak pokutu od milionu nahoru. Cinani to dokonce prodavaji, maji i DVB-T vysilaci karty do pocitace.
Pokud myslis rusicku jako ve smyslu zarizeni ktere bude rusit urcite frekvence, tak tu muzes postavit, ale pocitej tak pokutu od milionu nahoru. Cinani to dokonce prodavaji, maji i DVB-T vysilaci karty do pocitace.
Pokutu ?
Za co ? To zkratování by stačilo
Jak to udělám ?
A to zaizolování se dělá jak ? 
-
guest
- Pohlaví:

Jde to rušit jako každý jiný signál, tu digitální složku z toho teprve "vytáhne" dekodér. Něco s malým dosahem bys postavil doma, jenom je třeba to naladit na správnou frekvenci.
Ale jak už je psáno výše - je to trestné!
Ale jak už je psáno výše - je to trestné!
Pokud chces docilit toho, aby na tom pristroji nesla televize, tak odpoj antenu, vnitrek prelep izolepou a pripoj to zpatky.
Jenže když tu anténku někdo odpojí tak na to přijde a to já zas nechci 
Nechci někomu škodit. Jen si chci udělat chvíli klid ... Učím se na maturu a každý den, když přijde mladší sestra ze školy, tak zapne TV, Notebook a já mám po klidu ... Snažil jsem se to vyřešit sluchátky, jenže bohužel v tom monitoru klasický 3,5 jack nefunguje, strčím je tam a nic, koukal jsem i do nastavení a nic ... Takže tohle vidím jako jediný řešení
Máme televizi i vedle, ale na to je moc líná 

-
guest
- Pohlaví:

Tak ji to zařízení můžeš ve správci zařízení zakázat, na to snad nepřijde. Ale já bych to vyřešil domluvou. :-)
Domluvou jsem se snažil už asi 100x ... ale to vždycky vydrží tak den, dva ... pak si zase jede to svoje. Ve správci zařízení ? Ona tu televizi nepouští přes notebook, myslel jsem tím, že zapne i notebook, i televizi
Je to monitor Philips MWT1231T s přijímačem .. tam to asi zakázat nepujde co ? 
-
guest
- Pohlaví:

Tam asi ne. To bys opravdu musel nějak odstínit tu anténu, ale na to by asi přišla.
-
zeus
- Elite Level 10.5

- Pohlaví:

- Stav:
A rodicovska autorita na sestru neplati, repetente? :smile
Mozna zkusit zmenit region, aby nesly naladit zadne stanice..
Mozna zkusit zmenit region, aby nesly naladit zadne stanice..
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 3646
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
24 pro 2024 11:45
-
-
Jak změřit kvalitu signálu na iOS a Abdroid
od teichmann.ondrej » 20 pro 2024 14:16 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 3
- 3938
-
od teichmann.ondrej
Zobrazit poslední příspěvek
20 pro 2024 20:07
-
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”