Zdravím, chtěl bych vás požádat o pomoc s výběrem nové televize. Cena by měla být kolem 6 tisíc a uhlopříčka 55cm možná 65cm. Pokud se přímo tyto rozměry nedělají, tak něco kolem HD a integrovaný dvb-t tuner je už asi standardem, mohla by být i LED pokud se to vejde do ceny. Dobrou zkušenost mám s LG, Samsung asi taky špatný nebude a značkám jako Sencor či Hyundai bych se rád vyhl.
--- Doplnění předchozího příspěvku (19 Pro 2012 17:27) ---
Dobrý den. Chtěl bych si ke své konzolí pořídit notebook na občasné hraní her, které na konzoli hrst nemohu. (Starfield, Forza atd..) Bohužel si PC nemohu dovolit z důvodu místa. Mám v hledáčku asi 3 kusy, ale kdyby měl někdo jiný tip, tak si nechám...
Žena by chtěla svojí mamince vybrat po 11 letech nový notebook. Protože já už nemám tušení co se dnes vyrábí, chtěl bych Vás požádat o radu s výběrem. Máma od ženy je učitelka. Požadavek na notebook by měl být tedy následující:
Excel, Word,...
Poslední příspěvek
Displeje obou těch notebooků, které si poslal, budou těžkej průměr.
Oba mi přijdou předražený a ten asus plasťák bych určitě nebral.
Ahoj, potřeboval bych poradit s výběrem herního telefonu kolem 10 tisíc Kč, nejlépe s 512GB úložného prostoru. Mám zatím předběžně vybráno POCO F6 Pro 5G 12GB/512GB, popřípadě 16GB/1TB... Předem díky za alternativy...
Poslední příspěvek
Díky, takže s tím POCO X6 Pro 12GB/512GB to bude OK.
Čau,
sestra potřebuje pro přítele vybrat nějaký repasovaný notebook.
Přítel na tom bude psát články a dělat plakáty na vesnické akce (nic náročného).
Cena maximálně 6 tisíc. Maximálně je zde myšleno opravdu jako maximálně.
Dobrý den, vybírám novou PC sestavu určenou na: internet a sledování videa (nejvíce času), soft pro úpravu fotografií (gimp, darktable, photomatix), sem tam hry jako
Enemy territory Legacy, Civilization V, TT Isle of Man Ride on the Edge 2...
Poslední příspěvek
Ještě je varianta vzít AM5 s cpu 8600G s použitelnou iGPU.
Na tom si celkem v pohodě i zahraješ.