Dobry den co mam dělat?? Pred 14 dni se mi vybijel notebook normálně že než se vypnul uplne tak to oznámilo že baterka je skoro vybitá! A když se to vybilo tak to spadlo do režimu spánku tak že když jsem to zapnul mohl jsem pokračovat v práci a ted když se mi vybije tak se uplne vypne a chce to zase zapnout nanovo a ja si stim nevím rady je tu nekdo kdo by veděl jak to opravit? Dekuji.
//ptáš se na diskuzním fóru, takže i odpovědi budeš mít na fóru. Jde o to, že pokud bude mít někdo podobný problém, může mu pomoci i řešení tvého problému. Mažu tvůj e-mail.
//mmmartin
Vybíjení počítače
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Vybíjení počítače
Zkontroluj v nastavení napájecího profilu, jestli máš aktivní hibernaci při dosažení určité kapacity baterie.
Just Fucking Google It!
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Mám W7 kde to tam seženu prosím podrobně ja se v tom nevyznám :)
Start, napiš "Upravit schéma napájení", a enter. Otevře se ti okno, tam dej "Změnit pokročilé nastavení napájení", v dalším okně si vyber profil ktrej používáš (například Vysoký režim, Rovnováha, apod..) a v seznamu položek najdi položku "Baterie" (nejspíš to bude úplně dole). To rozbal, a najdi položku "Akce při kritickém stavu baterie". Ujisti se, že je tam nastavená Hibernace. Potom u Položky "Kritický stav baterie" nastav třeba 10%.
Potom by se ti měl notebook vždy při deseti procentech baterky hibernovat. Pokud máš baterku hodně starou, tak je možný že už na těch 7%, který tam jsou nastavený defaultně, se hibernovat nezvládne, a rovnou se vypne. Pokud to bude dělat i na těch 10%, tak zkus třeba 15%, a uvidíš.
Potom by se ti měl notebook vždy při deseti procentech baterky hibernovat. Pokud máš baterku hodně starou, tak je možný že už na těch 7%, který tam jsou nastavený defaultně, se hibernovat nezvládne, a rovnou se vypne. Pokud to bude dělat i na těch 10%, tak zkus třeba 15%, a uvidíš.
Just Fucking Google It!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2468
-
od ComputerAsylum
Zobrazit poslední příspěvek