Svět Smarfounů
Svět Smarfounů
Ahoj, chci se jen zeptat proč a jestli je v dnešním moderním světě mít dotykáč, a né tlačítkový mobil? Už mi to příjde trapný, všude kam se podívám samí dotykáč, přitom stačí obyčejný mobil -_- njn děti si to nosí do školy na machrování a hraní, ale to je asi mimo téma 

Re: Svět Smarfounů
Já chci dotykovej telefon, všichni mý kamarádi ho taky maj!!!
Asi tak
Je na tobě co si koupíš, co ti víc vyhovuje, čímdál víc jich je proto, že se skoro nic jinýho nevyrábí.
Dřív jich tolik nebylo, jenže to nebyl android, a když někdo vyrobil dotykáč, tak měl v podstatě jedinou možnost - placenej WP. A programovat vlastní dotykovej OS by se žádnýmu výrobci nevyplatilo.
Jenže pak přišel zelenej robot kterej je zdarma, a tak začali dotykový telefony vyrábět všichni, a to i značky který předtím telefony vůbec nevyráběli, a narvali tam toho droida.
Výsledek je takovej že když chceš telefon, tak máš na výběr z pár levnejch nokií, a pak je to samej dotykáč s droidem nebo nokie s WP.
Asi tak

Je na tobě co si koupíš, co ti víc vyhovuje, čímdál víc jich je proto, že se skoro nic jinýho nevyrábí.
Dřív jich tolik nebylo, jenže to nebyl android, a když někdo vyrobil dotykáč, tak měl v podstatě jedinou možnost - placenej WP. A programovat vlastní dotykovej OS by se žádnýmu výrobci nevyplatilo.
Jenže pak přišel zelenej robot kterej je zdarma, a tak začali dotykový telefony vyrábět všichni, a to i značky který předtím telefony vůbec nevyráběli, a narvali tam toho droida.
Výsledek je takovej že když chceš telefon, tak máš na výběr z pár levnejch nokií, a pak je to samej dotykáč s droidem nebo nokie s WP.
Just Fucking Google It!
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
obávám se, že toto je podobný dotaz jaký jsi dal nedávno ty tuxi a bude následovat lock..
je to něco jako kdyby ses ptal proč se vyrábí vícejádrové procesory
je to něco jako kdyby ses ptal proč se vyrábí vícejádrové procesory

Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
[b]Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein

[b]Rozcestník mých článků
Co to je za s prominutím dementní dotaz? Kup si co chceš, co ti vyhovuje. A ne, nekupují si to děti na machrování.
Nj, co naděláš.
Jinak dodám, aby sis nepletl smartphony s dotykovejma telefonama. Ne každej smartphone je dotykovej a ne každej dotykovej telefon je smartphone.
Jako smartphone se obecně označuje telefon s operačním systémem, tzn. symbian, android, WP, pak to co má iPhone, blackberry, a určitě něco dalšího.
Jsou i dotykáče s tlačítkama, a i to nemusej, ale můžou bejt smartphony
M4RTY: S tím tak trochu nesouhlasím. Dneska už dávno děti nemachrujou s tím že maj větší letadlo na dálkový ovládání, dneska už se machrování týká i tohodle
Jinak dodám, aby sis nepletl smartphony s dotykovejma telefonama. Ne každej smartphone je dotykovej a ne každej dotykovej telefon je smartphone.
Jako smartphone se obecně označuje telefon s operačním systémem, tzn. symbian, android, WP, pak to co má iPhone, blackberry, a určitě něco dalšího.
je v dnešním moderním světě mít dotykáč, a né tlačítkový mobil?
Jsou i dotykáče s tlačítkama, a i to nemusej, ale můžou bejt smartphony

M4RTY: S tím tak trochu nesouhlasím. Dneska už dávno děti nemachrujou s tím že maj větší letadlo na dálkový ovládání, dneska už se machrování týká i tohodle

Just Fucking Google It!
Staci tlacitkovy mobil - pokud chces jen telefonovat tak, jako v roce 1999.
Dneska je to komunikator, pocitac, prehravac a navigace v jednom. A to se v podobe tlacitkoveho telefonu s pidisplejem dela hoooodne spatne.
Dneska je to komunikator, pocitac, prehravac a navigace v jednom. A to se v podobe tlacitkoveho telefonu s pidisplejem dela hoooodne spatne.
To, že ti v 10ti maminka nekoupila mobil neznamená, že ostatní jsou trapní...
Sám jsem měl černobílou nokii několik let a nedavno jsem si taky koupil HTC One a každej den ho vybiju skoro celej...

Sám jsem měl černobílou nokii několik let a nedavno jsem si taky koupil HTC One a každej den ho vybiju skoro celej...
GIGABYTE Z68XP-UD3| Intel Core i5-3570K @ 4,3Ghz + 212+EVO | HD 7950 FLEX 3GB GDDR5 1200/1650 | GEIL RAM DDR3 8GB(2x4GB) 2133Mhz | SEASONIC S12II-520W | Corsair 300R | OCZ Vertex 4 - 128GB | WD Green 2TB | Dell UltraSharp U2713HM - 27' 1440p
Macbook Pro 15'' Retina 2.0/16/256
Macbook Pro 15'' Retina 2.0/16/256
- jerabina
- člen Security týmu
-
Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Já zase nechápu, proč se přestali vyrábět telefony s QWERTY klávesnicí. Já mám ještě Sony Ericsson xperia mini pro sk17i pro black s QWERTY klávesnicí a neumím si představit psát na dotykové obrazovce ... už se děsím chvíle, až mi odejde.
Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál!
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
Doba je zlá 
Já jsem byl teď donucen přejít z dotykáče s HW qwerty klávesnicí na alfanumerickou, a je to hodně velkej krok zpět.

Já jsem byl teď donucen přejít z dotykáče s HW qwerty klávesnicí na alfanumerickou, a je to hodně velkej krok zpět.
Just Fucking Google It!
Vyrabi se to, o co je zajem.
Telefony s klavesnici v jakekoliv podobe moc prodejne nebyly nikdy (musi se prodat desitky tisic kusu).
Telefony s klavesnici v jakekoliv podobe moc prodejne nebyly nikdy (musi se prodat desitky tisic kusu).
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 1973
-
od liborek
Zobrazit poslední příspěvek
03 bře 2025 07:45