Jak přesunout aplikace na externí SD kartu - změna uložiště
Re: Jak přesunout aplikace na externí SD kartu - změna uloži
Ne tak já jsem strašný střevo, teda co se týče mobilů a tak:D.. A i tak - záruka je ztracená navždycky? Musím se přiznat, že do středy jsem slovo root neznala :'D
Ztracená na vždy být nemusí, pokud se povede unROOT (neboli odstranění ROOTu a věcí k němu příslušných), tak je záruka "obnovena", respektive se už nedá zjistit, že byla někdy porušena.
K té (ne)znalosti, každý někde začínal! A třeba si jednou koupíš pořádný telefon a tam je modifikování Androidu úplně něco jiného!
Aneb rozdíl, když si k obrazu svému ladíš pořádný Android:
Můj Nexus
Origo Nexus
K té (ne)znalosti, každý někde začínal! A třeba si jednou koupíš pořádný telefon a tam je modifikování Androidu úplně něco jiného!
Aneb rozdíl, když si k obrazu svému ladíš pořádný Android:
Můj Nexus
Origo Nexus
Já s rozšiřováním znalostí o mobilech ani pokračovat nehodlám, zatím teda, vzhledem ke svýmu věku:D Mám občas víc štěstí než rozumu.. No, nevím, co považuješ za pořádný telefon, mě tenhle zatím stačí, oproti Vodafone smart I je pro mě pořádnej telefon všechno:D. Ale docela nechápu to, jak jsem před ještě nějakejma pěti rokama třeba celej tejden nevěděla, kde ten mobil mám, protože mě zkrátka nezajímal, měla jsem ještě tehdy klasickej tlačítkovej:D
Pokud chceš nějakou účinnou cestu jak uvolnit místo v interním úložisti, tak doporučím již zmíněný "root uninstaller" , ve kterém se zbavíš předinstalovaného balastu od Samsungu.
K tvýmu věku
Obsah smajlíků ve tvojí komunikaci napovídá, že bude spíše mladší než-li starší... Bohužel umění dedukce neovládám jako Sherlock Holmes, ale to už jsme hodně daleko od tématu.
K tvýmu věku

- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Oxxid píše:Ztracená na vždy být nemusí, pokud se povede unROOT (neboli odstranění ROOTu a věcí k němu příslušných), tak je záruka "obnovena", respektive se už nedá zjistit, že byla někdy porušena.
Negeneralizuj. U spousty telefonu se stav bootloaderu meni locked - unlocked - relocked, takze jde presne zjistit, ze si s tim nekdo hral
Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
No já vím, ty smajlíky působí dost dětsky, ale přijdou mi ty komentáře divný když jsou úplně bez smajlíků, je pravda, že to s nima "občas" pěkně přeháním:D.. Svůj věk tu zmiňovat ale moc nechci, nenávidím pocit, když jsem někde nejmladší.. No, "zbavila" jsem se ?aplikace? "samsung hry", což zabíralo celkem dost. Zapomněla jsem zmínit, že jsem našla video, kde se jenom otevřou "moje soubory" a přesune se to.. V tý chvíli jsem měla chuť se vším šlehnout, protože po 1000 akcích typu "proč to dělat snadno, když to jde složitě" už toho bylo vážně dost.. A pak jsem zjistila, že to nefunguje:))
@Tazatelka: Pokud je to vše, tak můžeš označit téma jako vyřešené tlačítkem vpravo nahoře (zelená fajfka). K tomu věku, na fóru se zde objevuje vskutku široká škála různě starých uživatelů a troufám si říct, že se pohybuji nebezpečně blízko spodní hranici.
Na minule strance jsem psal, ze u nejakeho Samsungu s nulovou komunitni podporou si opravdu nejsem jist. Kazdopadne mohla treba ROOT provest pomoci nejakeho exploitu a prislusne aplikace, tudiz bootloader vubec odemceny mit nemusi
Žbeky píše:Oxxid píše:Ztracená na vždy být nemusí, pokud se povede unROOT (neboli odstranění ROOTu a věcí k němu příslušných), tak je záruka "obnovena", respektive se už nedá zjistit, že byla někdy porušena.
Negeneralizuj. U spousty telefonu se stav bootloaderu meni locked - unlocked - relocked, takze jde presne zjistit, ze si s tim nekdo hral
Na minule strance jsem psal, ze u nejakeho Samsungu s nulovou komunitni podporou si opravdu nejsem jist. Kazdopadne mohla treba ROOT provest pomoci nejakeho exploitu a prislusne aplikace, tudiz bootloader vubec odemceny mit nemusi

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Aplikace pro analýzu videí
od pavel2010 » 24 bře 2025 21:20 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 4551
-
od pavel2010
Zobrazit poslední příspěvek
25 bře 2025 20:54
-
-
-
Mobilní aplikace ve stylu webové stránky
od bradto » 07 úno 2025 22:52 » v Programování a tvorba webu - 3
- 4294
-