Jak přesunout aplikace na externí SD kartu - změna uložiště

Vše o vašich mobilních zařízeních…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Ivy957
nováček
Pohlaví: Žena
Stav:

Re: Jak přesunout aplikace na externí SD kartu - změna uloži

Příspěvekod Ivy957 » 02 kvě 2014 21:33

Ne tak já jsem strašný střevo, teda co se týče mobilů a tak:D.. A i tak - záruka je ztracená navždycky? Musím se přiznat, že do středy jsem slovo root neznala :'D

Reklama
Oxxid
člen BSOD týmu
Master Level 8
Master Level 8
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Oxxid » 02 kvě 2014 21:37

Ztracená na vždy být nemusí, pokud se povede unROOT (neboli odstranění ROOTu a věcí k němu příslušných), tak je záruka "obnovena", respektive se už nedá zjistit, že byla někdy porušena.

K té (ne)znalosti, každý někde začínal! A třeba si jednou koupíš pořádný telefon a tam je modifikování Androidu úplně něco jiného!

Aneb rozdíl, když si k obrazu svému ladíš pořádný Android:
Můj Nexus
Origo Nexus

Ivy957
nováček
Stav:

Příspěvekod Ivy957 » 02 kvě 2014 21:43

Já s rozšiřováním znalostí o mobilech ani pokračovat nehodlám, zatím teda, vzhledem ke svýmu věku:D Mám občas víc štěstí než rozumu.. No, nevím, co považuješ za pořádný telefon, mě tenhle zatím stačí, oproti Vodafone smart I je pro mě pořádnej telefon všechno:D. Ale docela nechápu to, jak jsem před ještě nějakejma pěti rokama třeba celej tejden nevěděla, kde ten mobil mám, protože mě zkrátka nezajímal, měla jsem ještě tehdy klasickej tlačítkovej:D

Oxxid
člen BSOD týmu
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod Oxxid » 02 kvě 2014 21:48

Pokud chceš nějakou účinnou cestu jak uvolnit místo v interním úložisti, tak doporučím již zmíněný "root uninstaller" , ve kterém se zbavíš předinstalovaného balastu od Samsungu.

K tvýmu věku :lol: Obsah smajlíků ve tvojí komunikaci napovídá, že bude spíše mladší než-li starší... Bohužel umění dedukce neovládám jako Sherlock Holmes, ale to už jsme hodně daleko od tématu.

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 02 kvě 2014 22:02

Oxxid píše:Ztracená na vždy být nemusí, pokud se povede unROOT (neboli odstranění ROOTu a věcí k němu příslušných), tak je záruka "obnovena", respektive se už nedá zjistit, že byla někdy porušena.

Negeneralizuj. U spousty telefonu se stav bootloaderu meni locked - unlocked - relocked, takze jde presne zjistit, ze si s tim nekdo hral

Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

Ivy957
nováček
Stav:

Příspěvekod Ivy957 » 02 kvě 2014 22:07

No já vím, ty smajlíky působí dost dětsky, ale přijdou mi ty komentáře divný když jsou úplně bez smajlíků, je pravda, že to s nima "občas" pěkně přeháním:D.. Svůj věk tu zmiňovat ale moc nechci, nenávidím pocit, když jsem někde nejmladší.. No, "zbavila" jsem se ?aplikace? "samsung hry", což zabíralo celkem dost. Zapomněla jsem zmínit, že jsem našla video, kde se jenom otevřou "moje soubory" a přesune se to.. V tý chvíli jsem měla chuť se vším šlehnout, protože po 1000 akcích typu "proč to dělat snadno, když to jde složitě" už toho bylo vážně dost.. A pak jsem zjistila, že to nefunguje:))

Oxxid
člen BSOD týmu
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod Oxxid » 02 kvě 2014 22:10

@Tazatelka: Pokud je to vše, tak můžeš označit téma jako vyřešené tlačítkem vpravo nahoře (zelená fajfka). K tomu věku, na fóru se zde objevuje vskutku široká škála různě starých uživatelů a troufám si říct, že se pohybuji nebezpečně blízko spodní hranici.

Žbeky píše:
Oxxid píše:Ztracená na vždy být nemusí, pokud se povede unROOT (neboli odstranění ROOTu a věcí k němu příslušných), tak je záruka "obnovena", respektive se už nedá zjistit, že byla někdy porušena.

Negeneralizuj. U spousty telefonu se stav bootloaderu meni locked - unlocked - relocked, takze jde presne zjistit, ze si s tim nekdo hral

Na minule strance jsem psal, ze u nejakeho Samsungu s nulovou komunitni podporou si opravdu nejsem jist. Kazdopadne mohla treba ROOT provest pomoci nejakeho exploitu a prislusne aplikace, tudiz bootloader vubec odemceny mit nemusi ;)

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Aplikace pro analýzu videí
    od pavel2010 » 24 bře 2025 21:20 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    4
    4551
    od pavel2010 Zobrazit poslední příspěvek
    25 bře 2025 20:54
  • Mobilní aplikace ve stylu webové stránky
    od bradto » 07 úno 2025 22:52 » v Programování a tvorba webu
    3
    4294
    od HelFix Zobrazit poslední příspěvek
    08 úno 2025 14:27
  • tip na grafickou kartu
    od Foligno » 31 črc 2024 11:08 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC