Zdravím, jestli jsem špatně zařadil téma, předem se omlouvám.
Mám problém s příchozími sms zprávami. Dost často se mi stává, že mi prostě někdo pošle sms a sms se mi nezobrazí. Mám telefon LG Optimus L9 II, operátor O2. Plnou kartu rozhodně nemám, nemám ani zablokované žádné čísla, od kterých by mi sms chodily. Nic jsem nemazal, na telefon nikdo jiný přístup nemá.
Opravdu nevím, čím by to mohlo být. Je problém v telefonu nebo je to problém s operátorem? Třeba včera jsem si psal s kamarádem, on mi poslal sms, kterou jsem už neviděl. Dnes mi poslal další a sms mi opět nepřišla. Začíná mi to lézt krkem :)
Děkuji všem, co mi poradí.
Nechodí mi sms zprávy
Re: Nechodí mi sms zprávy
Jednoduchý oveření, dej to telefonu jinou simku, pokud na ni sms okamžitě přijde, je problém v sim, pokud ne, je problém telefonu.
Jinak paměť na simkartě máš prázdnou? Telefony ji dneska vůbec nevyužívaj, ani nijak uživateli nesdělujou že existuje, ale pokud je plná, může to dělat problémy.
Jinak paměť na simkartě máš prázdnou? Telefony ji dneska vůbec nevyužívaj, ani nijak uživateli nesdělujou že existuje, ale pokud je plná, může to dělat problémy.
Just Fucking Google It!
- Tazator
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Mám stejný problém - odesílateli to napíše, že je odesláno, ale mě nic nepřijde.. V jiném telefonu SIMka jde. Jednou už reklamovaný, ale problém přervává.. LG Optimus L9 II (verze software D60520b-230-01) Android 4.4.2 číslo sestavení KOT49I.D60520b
Intel Core i5-2500K; Arctic Freezer 13; GA-P67A-UD3-B3; MSI N570GTX Twin Frozr II/OC; Kingston HyperX Blu 4GB (kit 2x 2GB) 1600MHz; Windows 7
- Tazator
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Ze začátku to šlo a změnilo se to až jsem dával upgrade z Android 4.1.2 na Android 4.4.2 - podobný problém má vícero lidí a když mi v servise přeinstalovali Android tak to šlo, ale asi po cca 14 dnech a něco málo Appek - jen z obchod play tak se problém objevil znovu :( Pokud nemohu dávat Apky tak mi je telefon k prdu (koupím si náklaďák, ale nemohu vozit náklad
)

Intel Core i5-2500K; Arctic Freezer 13; GA-P67A-UD3-B3; MSI N570GTX Twin Frozr II/OC; Kingston HyperX Blu 4GB (kit 2x 2GB) 1600MHz; Windows 7
Zjisti která aplikace to dělá, a místo ní si najdi náhradu. U androidu tě to informuje, co všechno aplikaci povoluješ, tak si zjistí která řídí příjem a odesílání zpráv, a ta s tím nejspíš bude dělat problémy.
Just Fucking Google It!
- Tazator
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
No myslím si, že to nebude dělat aplikace, protože ještě, než jsem ho dal na reklamaci tak jsem provedl tovární nastavení a problém byl stejný - čili si myslím, že to nedělají aplikace - přeci když provedu obnovení továrních dat tak se vše smaže..
A na reklamaci s tím dělali co? Dělal si reset přes uživatelský prostředí, nebo hard reset, či jak se tomu nadává?
Just Fucking Google It!
- Tazator
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Asi hard reset - přeinstalace android.. Nevím přesně. Akorát tam v papírech o reklamaci bylo psáno, že nemám istalovat aplikace z třetích stran.. To jsem nedělal a pro jistotu nainstaloval Avast do telefonu a vše je OK
Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”