Ty dve stovky platis ty. Pokud to dostane Ceska posta, nevyhnes se tomu.
Poprve ti prijde v obalce papir ktery musis poslat jim kde davas Ceske poste plnou moc aby te zastupovala v celnim rizeni, pak uz to chodi jen mailem.
Jestli ti zasilka prijde primo domu a nikdo nechce doplatit, tak budto to celnik prehledl nebo to pustil dal (oboje je chyba celnika).
Jinak to prijde na dobirku za cenu toho co se ma doplatit, je od toho papir od celniku kde je to rozepsane.
thl 5000 ,kde nejlevněji
Re: thl 5000 ,kde nejlevněji
Takže je to risk ? Někteří (například: Dx.com) dávají jako gift a balík bez loga dx
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Gift je už tak profláklý, že spíš neprojde balík s giftem, než bez něj
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
tady mám ofic. vyjádření z help chatu , sice to neni mobil ale sušák na prsty v hodnotě 2000.
info: Welcome to Dealextreme Customer Service. A representative will be with you shortly.
info: You are now chatting with 'Fiona'
Fiona: Welcome to DealExtreme, nice to meet you !
Fiona: hi
Fiona: Is there a specific question I can help you with?
Luboš Chmelař: dobrý den , objednal jsem si sušič rukou a teď čtu na různých stránkách že budu muset doplácet dph a clo , je to pravda ? (jsem z české republiky)
Luboš Chmelař: sorry , dobrý den , objednal jsem si sušič rukou a teď čtu na různých stránkách že budu muset doplácet dph a clo , je to pravda ? (jsem z české republiky)
Luboš Chmelař: Hello, I ordered a hand dryer and now I read on different sites that I have to pay the price of VAT and duty, is it true? (I'm from Czech Republic)
Fiona: sorry, we are not sure that
Fiona: we are free shipping
Luboš Chmelař: so I do not have anything at all pay the price?
Fiona: yes
Luboš Chmelař: thank you
To je oficialni vyjadreni nekoho, kdo nepochopil na co se ho to ptas. Na dotaz odpovida tim, ze je postovne zadarmo, coz nedava vubec smysl.
Jak by asi zaridili, ze se nebude platit DPH? Jakmile to odeslou, tak je to plne v moci nasich celniku.
Celnik neni trubka aby skocil na zakrtnute policko gift nebo na nulovou hodnotu, jakmile se mu to nebude zdat, tak to strci do rentgenu nebo to rozbali. A pak je nutne bud dolozit vypisem z transakce cenu zbozi nebo pocitat s tim ze DPH bude vymerena z prumerne ceny zbozi.
V trackingu to vypada nejak takto:
Jak by asi zaridili, ze se nebude platit DPH? Jakmile to odeslou, tak je to plne v moci nasich celniku.
Celnik neni trubka aby skocil na zakrtnute policko gift nebo na nulovou hodnotu, jakmile se mu to nebude zdat, tak to strci do rentgenu nebo to rozbali. A pak je nutne bud dolozit vypisem z transakce cenu zbozi nebo pocitat s tim ze DPH bude vymerena z prumerne ceny zbozi.
V trackingu to vypada nejak takto:
takže ten můj balík přešel už přes celnici ? když je v praze ?
Co ukazuje sledovani zasilky?
Jistota je vzdycky az ve chvili kdy drzis balik v ruce a nikdo nechce nic doplatit.
Jsou jen 3 stavy:
1. Celnik to prehledne a pusti to dal
2. Celnik vymeri DPH a posle to dal a prijde to na dobirku za cenu DPH a celniho poplatku
3. Neni podepsana moc, takze prvni prijdou postou papiry ktere se maji poslat zpet a pak nasleduje bod 2.
Jistota je vzdycky az ve chvili kdy drzis balik v ruce a nikdo nechce nic doplatit.
Jsou jen 3 stavy:
1. Celnik to prehledne a pusti to dal
2. Celnik vymeri DPH a posle to dal a prijde to na dobirku za cenu DPH a celniho poplatku
3. Neni podepsana moc, takze prvni prijdou postou papiry ktere se maji poslat zpet a pak nasleduje bod 2.
Je na ceste, jestli to jde lodi jako ze vetsinou ano tak je treba pocitat 3-4 tydny.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 1515
-
od pompeus50
Zobrazit poslední příspěvek
29 bře 2025 21:01