Vyber mobilu
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Vyber mobilu
Promazán OT. Doufám, že už to víckrát nebude potřeba
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Ahoj rad bych se zeptal jestli mam nekdo najakou skusenost na tento typ mne i zaujal Sony Xperia M2 Aqua diky za info
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Buď si nech poradit nebo se přestaň ptát.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
ber s3 neo http://mobilni-telefony.heureka.cz/sams ... s-iii-neo/ rozhoden lepsi volba nez s4 mini se zastaralym procesorem.A ty rozmery by nemely byt tak hrozne sam jsem si vybyral mobil a nechtel sem 5 palec ale nakonec sem ho vzal a jsem nad miru spokojen a to muj predchozi mobil mel uhlopricku myslim 3.2 palce myslel jsem ze to bude pro me seok ale vse v poho
Ja proti samsung s iii neo nic nema je pekny ale spise mne nezaujal ani jsem o nem neuvazoval o kopi.
Mnel jsem HTC Desire S silver opravdu spokojenost byla az po roce jsem si nahral verzi 4.0.4 super ale pak se zacal sekat porad cistis pouzivani:Aplikace sygic obcas nejaka hra taky v pohode kdyby byl 2jadrovi tak si ho necham...ak zvazuji ten sony xperia m2 aqua vse splnuje i procesor lepsi ne LG D620 Mini.a nebo sony compact z1.podle penez
Mnel jsem HTC Desire S silver opravdu spokojenost byla az po roce jsem si nahral verzi 4.0.4 super ale pak se zacal sekat porad cistis pouzivani:Aplikace sygic obcas nejaka hra taky v pohode kdyby byl 2jadrovi tak si ho necham...ak zvazuji ten sony xperia m2 aqua vse splnuje i procesor lepsi ne LG D620 Mini.a nebo sony compact z1.podle penez
jojo samsung a jeho znamy TW to si vezmi radsi to sony xperia m2 a nebo si nasetri na Z1 c.
Samaung galaxy duos 2
--- Doplnění předchozího příspěvku (01 Led 2015 13:33) ---
Samaung galaxy duos 2
--- Doplnění předchozího příspěvku (01 Led 2015 13:33) ---
Samaung galaxy duos 2
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 11
- 10333
-
od AirCrew
Zobrazit poslední příspěvek
03 bře 2025 19:26
-
- 13
- 5609
-
od petr22
13 zář 2024 14:32
-
-
Podpora mobilů s formátem avif
od p3v4x » 22 pro 2024 22:01 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 6
- 3153
-
od petr22
23 pro 2024 11:04
-
-
-
Vzdálený přístup z mobilu na mobil
od czTANIScz » 30 čer 2024 14:32 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 4170
-
od czTANIScz
11 črc 2024 21:11
-
-
-
Ochrana proti nadměrnému nabíjení u mobilu
od walderan » 19 led 2025 21:41 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 1
- 2490
-
od kecalek
20 led 2025 16:06
-
Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”