Zdravím, chtěl bych nový telefon a jelikož nemám zrovna velký rozpočet, rozhodl jsem se pro objednávku z Číny. Našel jsem jeden telefon, docela se mi líbí, ale ptám se jestli by se nedalo sehnat něco výhodnějšího za stejnou cenu. S Čínou a nakupováním v Číně nemám zkušenosti.
Podmínky pro mobil:
2 GB RAM a víc
Full HD (ocenil bych ho, není nutnost)
Dual SIM
5 palců a víc
výdrž minimálně 1 den (večer si dávám telefon vždy nabít a koukám na něm na videa, takže ten den stačí)
záruka tak na rok
Byl bych rád, aby cena nepřesáhla 4,5k i s dopravou; ta je ovšem myslím zdarma z Číny do EU?
A taky aby to nebyl nějaký pochybný obchod, kdybych zboží chtěl reklamovat
Děkuji za pomoc :)
Telefon: http://www.etotalk.com/elephone-p7000-l ... p7484.html
Telefon z číny
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Telefon z číny
Ahoj, z Číny máme 2 mobilní telefony a vždy to přišlo v pořádku... , ale nakupoval jsem v jiném obchodě.
http://www.aliexpress.com/
http://www.aliexpress.com/
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
ber jiayu s3 nebo elephone p7000 ale jelikož má ted vyjít asus zenfone 2 tak se mi přestalo chtít jít do china founu a čekám na něho, problémy s tím by neměli být
jako sorry, ale zblázni ses?
za 4,5k tohle všechno?
tak to běž k šípku kamaráde.
dám ti nádherný příklad ok?
THL T11
osmi-jádrový procesor 1,7 GHz
2Gb RAM
5 palců displej 1024x720, jemnost 320pi
dual sim
docela solidní desing, ale pořád plast
8Mpx zadní, 2Mpx přední
baterka na 1,5 až 2 dny v pohotovosti bez netu s jednou sim, s netem a dvouma simkama 1 - 1,5max
14h nostop filmy
ROM 16Gb
podpora micro sd karty do 32Gb
a stejně je na dvě věci protože hw tlačítka jsou málo citlivá a při lehkém zatlačení na roh mobilu začíná lcd dělat vlnky.
skoro 5k ve slevě z číny. tady ho seženeš za 6k.
takže sorry že sem tě spražil, ale nemáš šanci, rozhodně né koupit nějakou slušnou činu s provozní dobou 1 roku aniž by ti něco neodešlo.
PS: ten tvůj odkaz mě hodí na úvodní stránku
za 4,5k tohle všechno?
tak to běž k šípku kamaráde.
dám ti nádherný příklad ok?
THL T11
osmi-jádrový procesor 1,7 GHz
2Gb RAM
5 palců displej 1024x720, jemnost 320pi
dual sim
docela solidní desing, ale pořád plast
8Mpx zadní, 2Mpx přední
baterka na 1,5 až 2 dny v pohotovosti bez netu s jednou sim, s netem a dvouma simkama 1 - 1,5max
14h nostop filmy
ROM 16Gb
podpora micro sd karty do 32Gb
a stejně je na dvě věci protože hw tlačítka jsou málo citlivá a při lehkém zatlačení na roh mobilu začíná lcd dělat vlnky.
skoro 5k ve slevě z číny. tady ho seženeš za 6k.
takže sorry že sem tě spražil, ale nemáš šanci, rozhodně né koupit nějakou slušnou činu s provozní dobou 1 roku aniž by ti něco neodešlo.
PS: ten tvůj odkaz mě hodí na úvodní stránku
Naposledy upravil(a) majel007 dne 24 kvě 2015 23:57, celkem upraveno 1 x.
Cenu telefonu nemuzes pocitat jako cenu v Cine + postovne.
Jakmile to u nas dorazi k celnikum, tak ti z ceny telefonu a postovneho vypoctou DPH a jeste zaplatis celni poplatek 180 Kc za to ze Ceska posta za tebe vyridi celni rizeni.
Tudiz to co ti pripada ze stoji 4500 Kc te bude ve finale stat 6000 Kc.
Jakmile to u nas dorazi k celnikum, tak ti z ceny telefonu a postovneho vypoctou DPH a jeste zaplatis celni poplatek 180 Kc za to ze Ceska posta za tebe vyridi celni rizeni.
Tudiz to co ti pripada ze stoji 4500 Kc te bude ve finale stat 6000 Kc.
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
[OT]
V Číně poslední dobou nakupuji poměrně často a zatím jsem byl maximálně spokojený. Nakupuji však položky do 50$. Do telefonu, tabletu, nebo čehokoliv většího, bych nešel. Jednak proto, že jejich kvalita je docela profláklá i když vím a chci věřit, že ne vše je šunt, druhak právě proto, že k ceně u dražších věcí přiskáče DPH a celní poplatky a hle, najednou se z výhodného nákupu stává nákup jen nepatrně výhodný, kde případná reklamace není snadnou věcí. Když jsem před nedávnem vybíral nový mixážní pult, mohl jsem ho koupit v Číně o 4 tisíce levněji, nebo v Německu o 1,5 tisíce levněji, než v Čechách. Koupil jsem ho v Německu, přecijen to mám k Thomannovi stejně daleko, jako do Prahy, což je rozhodně blíže, než do Pekingu...
[/OT]
V Číně poslední dobou nakupuji poměrně často a zatím jsem byl maximálně spokojený. Nakupuji však položky do 50$. Do telefonu, tabletu, nebo čehokoliv většího, bych nešel. Jednak proto, že jejich kvalita je docela profláklá i když vím a chci věřit, že ne vše je šunt, druhak právě proto, že k ceně u dražších věcí přiskáče DPH a celní poplatky a hle, najednou se z výhodného nákupu stává nákup jen nepatrně výhodný, kde případná reklamace není snadnou věcí. Když jsem před nedávnem vybíral nový mixážní pult, mohl jsem ho koupit v Číně o 4 tisíce levněji, nebo v Německu o 1,5 tisíce levněji, než v Čechách. Koupil jsem ho v Německu, přecijen to mám k Thomannovi stejně daleko, jako do Prahy, což je rozhodně blíže, než do Pekingu...

[/OT]
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
DPH se plati ze vseho, co je s postovnym drazsi nez 22 Euro. Do 22 Euro se moc telefonu nevejde.
Potiz je v tom, ze u nas je snad nejvice eshopu na obyvatele v EU, takze to co jde koupit jinde je ve spouste pripadu drazsi nez u nas. Kdyz se secte DPH s cenou v Cine, tak to proti ceskym obchodum zase tak vyhodne nevychazi, navic u nas je 2 roky zaruka (nesmi se ale nakupovat u preposilatele z Aliexpress ktery za nic neruci).
"Byl bych rád, aby cena nepřesáhla 4,5k i s dopravou"
V tom pripade je potreba vyvirat telefon do 140 USD.
Potiz je v tom, ze u nas je snad nejvice eshopu na obyvatele v EU, takze to co jde koupit jinde je ve spouste pripadu drazsi nez u nas. Kdyz se secte DPH s cenou v Cine, tak to proti ceskym obchodum zase tak vyhodne nevychazi, navic u nas je 2 roky zaruka (nesmi se ale nakupovat u preposilatele z Aliexpress ktery za nic neruci).
"Byl bych rád, aby cena nepřesáhla 4,5k i s dopravou"
V tom pripade je potreba vyvirat telefon do 140 USD.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 5236
-
od Søren
Zobrazit poslední příspěvek
05 zář 2024 17:32
-
-
Cross platform hra PC + telefon
od pidlo » 16 úno 2025 20:27 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 0
- 3534
-
od pidlo
16 úno 2025 20:27
-
-
-
Poradí mi někdo dobré offline hry pro telefon nubia. Příloha(y)
od pidlo » 23 čer 2024 14:48 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 3
- 3915
-
od MrVoltz
25 čer 2024 21:49
-
-
-
Telefon s opětovně automaticky nepřipojí přes Bluetooth k autu
od Peťa » 12 pro 2024 13:55 » v Vše ostatní (z oblasti IT) - 0
- 18546