restartování mobilu Vyřešeno

Vše o vašich mobilních zařízeních…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

TeIkQ
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:

restartování mobilu

Příspěvekod TeIkQ » 08 říj 2015 14:58

Zdravím,

před pár měsíci jsem hodil mobil NAVON M402, do zastavárny před chvíli jsem si ho vybral. Hned jsem ho zkusil zapnout, pochopitelně, že se vypnul (respektive restartoval), myslel jsem, že prostě vybitej. Doma jsem ho zapnul do nabíječky, hned jak jsem ho zapojil tak se zapnul (ukázalo se logo, (hned po startu)), a pak se restartoval, a tak furt dokola, když to chci vypnout, aby se to v klidu nabilo tak to nejde, prostě se to furt restartuje. Nechal jsem to v nabíječce asi 15 min. a pořád nic. Napadlo mě jestli to nemůže být chyba SW, že bych to hodil to továrního nastavení,nic víc mě nenapadlo, a tak jestli víte čím by to mohlo být, a jak to případně opravit, tak poraďte.

Díky, dám to zatím pod nabíječku, ale mělo by to jít normálně hned po zapojení do nabíječky,pokud se nepletu.
Naposledy upravil(a) TeIkQ dne 08 říj 2015 15:31, celkem upraveno 1 x.
A.E „Kdybych měl k dispozici hodinu na zvládnutí problému, na kterém by závisel můj život, strávil bych 40 minut jeho studiem, 15 minut jeho analýzou a 5 minut jeho řešením.“

Reklama
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: restartování mobilu

Příspěvekod Pic » 08 říj 2015 15:15

před pár měsíci jsem hodil mobil NAVON M402,před chvíli jsem si ho vybral

Nějak nerozumím této větě. Jestliže se pár měsíců mobil povaloval bez nabíjení, mohla se baterie totálně vybít, takže je dále nepoužitelná.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

TeIkQ
Level 2
Level 2
Stav:

Re: restartování mobilu  Vyřešeno

Příspěvekod TeIkQ » 08 říj 2015 15:30

Omlouvám se, pozapomněl jsem na jedno slovo:), je možné,že by se baterie totálně vybila, že už nejde znovu nabít?
A.E „Kdybych měl k dispozici hodinu na zvládnutí problému, na kterém by závisel můj život, strávil bych 40 minut jeho studiem, 15 minut jeho analýzou a 5 minut jeho řešením.“

MrVoltz
Level 2
Level 2
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod MrVoltz » 08 říj 2015 15:55

Za měsíc to není možné, baterie má proti podvybití ochrany. Zkus to prostě připojit na nabíječku a nechat to celou noc připojené a nesahat na to.

TeIkQ
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod TeIkQ » 08 říj 2015 16:45

měl jsem to pryč ne měsíc, ale cca 3-4 měsíce. před chvilkou, byl v nabíječce, a v průběhu nabíjení se zapnul, ale jakmile se zapnul, tak se totálně sekl, vypnul jsem ho a pak znova zapnul, objevilo se logo, a na němž se to seklo, až do doby kdy jsem ho vypnul(10 min). Dal jsem ho do nabíječky (restartovalo se to, a blblo to), pak se vypl, tak jsem ho tak nechal, a asi po 40-ti minutách jsem ho zapl, sekl se mi asi na 10-15 min. u loga, než se mi načetl, teď ho mám zaplej, ale je nějaký zasekaný, podívám se na něj, a pak ho dám pro jistotu pořádně nabít, i když baterka je skoro plná.

pořádně ho prozkouším, a uvidím co a jak. Ještě napíšu, jestli to jede tak jak má, nebo jestli mi to vůbec po restartu zas najede, ale snad je vše OK.

nejvíc co mě teď tak zajímá, proč to tak dlouho startovalo? Možná, že to při dalším spuštění půjde normálně.Zkusím to k večeru.

Dodatečně přidáno po 24 minutách 51 vteřinách:
Restartoval jsem to, a jede všechno jak má, ani ten start dlouho netrval. Díky za pomoc,nechám toto téma do zítřka otevřené,kdyby náhodou, něco:)

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Restartování PC
    od Elbeckho » 02 pro 2024 09:48 » v Problémy s hardwarem
    9
    1706
    od Elbeckho Zobrazit poslední příspěvek
    02 pro 2024 15:23
  • Koupě mobilu
    od lucaso84 » 27 úno 2025 19:08 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    11
    10333
    od AirCrew Zobrazit poslední příspěvek
    03 bře 2025 19:26
  • Zvuk z PC i mobilu v 1 sluchátkách
    od Givanni » 13 zář 2024 09:26 » v Vše ostatní (hw)
    13
    5609
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    13 zář 2024 14:32
  • Podpora mobilů s formátem avif
    od p3v4x » 22 pro 2024 22:01 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    6
    3153
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    23 pro 2024 11:04
  • Vzdálený přístup z mobilu na mobil
    od czTANIScz » 30 čer 2024 14:32 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    4
    4170
    od czTANIScz Zobrazit poslední příspěvek
    11 črc 2024 21:11

Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”