Co na to říkáte? Oneplus X?

Vše o vašich mobilních zařízeních…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

losos369
Level 1
Level 1
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Co na to říkáte? Oneplus X?

Příspěvekod losos369 » 23 lis 2015 22:50

Ahojte,
https://oneplus.net/cz/x
chtěl bych se zeptat jak by jste hodnotili tento mobil? cena 7400Kč
Mobil sám osobně se mi velice líbí dokonce bych řek že jsem snad hezčí mobil neviděl
Výkonu má podle mě poměrně dost což by mi mělo stačit, mobil budu využívat sem tam na hry, dost na internet a čtení článků a pak i dost na GPS aplikace např. Spots Tracker
Jediné co mě trošku zaráží je ta baterie... Ale tak den by to mohlo vydržet i ve větší zátěží ne?

Nebo jestli víte o nějakém jiném telefonu za tuto cenu budu rád když mě sním obeznámíte :)

Díky

Reklama
x-rated
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Co na to říkáte? Oneplus X?

Příspěvekod x-rated » 24 lis 2015 06:50

já si myslim, že oneplus x je jeden z nejlepších mainstreamovejch mobilů, pokud ne vůbec nejlepší :smile: určitě neni dokonalej, každý zařízení má svý mouchy, ale čistej android jenom s potuněnejma možnostma nastavení je zásadní plus :thumbup:
sám mám oneplus 2 a nemůžu si na nic stěžovat - snad jedině na aktualizace, android 6 bude prej až začátkem roku :roll:
ale zase je super, že pokud vyjde aktualizace, neni nutný čekat, až se sama stáhne, což někdy trvá dny nebo dokonce i tejden+, ale dá se přes základní recovery nainstalovat ručně okamžitě a bez rootování 8)
a pak samozřejmě legendární nevýhoda pro telefony oneplus - je třeba někde uhnat pozvánku :thumbdown: ale celkem v klidu se dá sehnat třeba na cs google+ komunitě https://plus.google.com/u/0/communities ... 9517458530
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full

losos369
Level 1
Level 1
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: Co na to říkáte? Oneplus X?

Příspěvekod losos369 » 24 lis 2015 09:35

z pozvánkou naštěstí problém nemám tu už mám a platí do dneska ;) Ja jenom potreboval vědět jestli je ten mobil za tu cenu dobrá koupě popřípadě nějakéj další mobil který je v té ceně koukurenceschopny, ale vypadá to že do něj pujdu

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”