Dobrý den,
vlastním Panasonic Lumix G7 a chtěl bych se zeptat, jestli někdo nemá zkušenosti s tímto stativem http://stativy.heureka.cz/velbon-videom ... e/#section popřípadě, by mi někdo mohl doporučit jiný na videa, tedy aby se netrhal obraz při posouvání zleva doprava, mám rozpočet 2.000kč děkuji
Stativ na videa
Re: Stativ na videa
Bejt tebou nekam zajdu a osaham si ty stativy, aspon nekoupis zajice v pitli. Netusim jak jses vysoke, ale i to chce zohlednit, vemes moc male a budes se u toho leda hrbit. Stativ bych teda jen tak pres net nevzal.
Ja mam velbon sherpa 250r a pri mejch 180cm je OK. Minus je ze nema vodovahu, ale ta se da dat misto blesku. Hlava by byla na toceni videa ok. http://stativy.heureka.cz/velbon-sherpa ... e/#section posledni cena na mallu je 2400kc.
Vubec bych se pripadne nebranil nakupu nekde na prodejne jako pouziteho, pripadne primo od majitele, pokud je po ruce. Spousta lidi si koupi kvalitni stativ a pak se jim vali doma, takze jsou kolikrat jak nove.
edit- ta hlava na mem je na fotky, bylo by potreba si davat bacha na dostatetecne dotazeni, aby na ni fotak nepadal pri otaceni dopredu, jsem to prubl a i pokud je na fest tak se pekne toci
Ja mam velbon sherpa 250r a pri mejch 180cm je OK. Minus je ze nema vodovahu, ale ta se da dat misto blesku. Hlava by byla na toceni videa ok. http://stativy.heureka.cz/velbon-sherpa ... e/#section posledni cena na mallu je 2400kc.
Vubec bych se pripadne nebranil nakupu nekde na prodejne jako pouziteho, pripadne primo od majitele, pokud je po ruce. Spousta lidi si koupi kvalitni stativ a pak se jim vali doma, takze jsou kolikrat jak nove.
edit- ta hlava na mem je na fotky, bylo by potreba si davat bacha na dostatetecne dotazeni, aby na ni fotak nepadal pri otaceni dopredu, jsem to prubl a i pokud je na fest tak se pekne toci
Thinkpad T540p, i7-4810MQ, 16 GB RAM, 240 GB SSD, 15,6", 1920 x 1080, bedny Yamaha hs8, zvukovka Audinst HUD-mx2, ekvalizer Shiit Loki
Re: Stativ na videa
Díky za názor, no asi máš pravdu, přece jen asi z netu je to docela naprd. Jde mi o to, že natáčím s efekty a sice když to držím v ruce tak se to trošku třese a to je naprd.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 6095
-
od jval
Zobrazit poslední příspěvek
04 bře 2025 20:41
-
- 9
- 2654
-
od falco_dee
26 led 2025 18:25
-
-
Jaký program pro zpracování videa je nejlepší?
od zuzana3 » 13 kvě 2025 08:48 » v Programy ke stažení - 7
- 5761
-
od buchtik
14 kvě 2025 12:20
-
-
-
PC pro střih 4k videa - konzultace vybrané sestavy
od Karkulinn » 07 led 2025 18:43 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 2
- 1176
-
od Karkulinn
07 led 2025 20:17
-
-
-
Ve složce stažené soubory zmizely fotky a videa- jak je zachránit?
od Ondras66 » 03 kvě 2025 19:28 » v Windows 11, 10, 8... - 3
- 4289
-
od petr22
05 kvě 2025 14:38
-
Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”