Peklo jménem Android 6.0.1 => Jak přesunout aplikace?

Vše o vašich mobilních zařízeních…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Martin63
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Peklo jménem Android 6.0.1 => Jak přesunout aplikace?

Příspěvekod Martin63 » 13 čer 2016 22:53

Zdravím,
aktualizoval jsem si svůj mobilní telefon ASUS ZenFone 2 Laser na nový nabízený Android 6.0.1 (oficiální cestou - mobil mi to sám nabídl). Nyní se však potýkám s velikým problém. Nejdou mi přesunout žádné aplikace na SD kartu. SD kartu jsem zkoušel několikrát přímo v mobilu formátovat, zkoušel jsem použít různé aplikace třetích stran pro přesun aplikací, ale to nevedlo k naprosto žádnému výsledku. Co víc..., on mi ten mobil ani nenabídne u normálně přesunutelné aplikace, že by měla jít přesunout! Software třetích stran mi radí to co je na 1. a 2. screenu, ale v Androidu 6.0.1 to zdá se úplně chybí. Nějaká položka o změnění úložiště tam vůbec neexistuje. Jsem už bezradný a skutečně nevím, proč nejdou přesunout žádné aplikace. Mobil je tím pádem pro mně zcela nepoužitelný...

(SD kartu lze prý použít i jako interní úložiště: https://www.svetandroida.cz/microsd-kar ... d-6-201511 Přečetl jsem si a vím... Můj ASUS nic takového nenabízí a pokud ano, tak nevím, jak se na to dostat...)
Přílohy
1.png
2.png
Už jsem v úložišti dle rady aplikace třetí strany a stejně nic.
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat. :lama:

Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.

Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.

Reklama
  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”