Ahoj,
koupil jsem Xperii Z1 Compact, a mám s ní tak trochu problém. Googlil jsem a zjistil jsem že šlo o vcelku rozšířený problém, ale nenašel jsem žádné finální řešení jak to dát do pořádku, tak se chci zeptat jestli to tady někdo řešil a vyřešil.
Problém spočívá v tom že displej při tahu nebo delším dotyku často na moment přestane registrovat dotyk a hned zas začne - výsledek je kliknutí tam kde člověk zrovna má prst, takže furt otevírám odkazy co nechci, volám lidem kterým volat nechci, občas se mi nepovede odemknout displej.
Telefon mám ve stavu jak jsem jej vytáhl z krabičky, tedy je na něm Android 4.3 Jellybean.
Nějaké informace co jsem našel zmiňovaly, že problém bude vyřešen v KitKatu, nicméně jiné informace říkají že KitKat podělá battery management, zvýší spotřebu baterie a zahřívání telefonu a můj problém stejně nevyřeší.
Některé informace říkají že nejde o HW problém, jiné zas říkají že výměna displeje pomohla.
Chtěl bych se zeptat, zda někdo z vás tento problém řešil, případně pamatuje řešení toho problému.
Nevím totiž, jestli mám updatovat telefon, nebo měnit displej, nebo tu věc rovnou zahodit?
Děkuji.
Xperia Z1 Compact - problémový displej
Re: Xperia Z1 Compact - problémový displej
Ahoj, měl jsem Z1 compact, ale tenhle problém jsem neměl.. já jsem měl problém zas s foťákem, kdy při blesku, byla fotka obarvena do barvy, ve které jsi měl daný telefon. Obecně Z1 compact se moc nepovedla.. zkoušel jsi třeba nějakou alternativní ROMku např. CM??
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
HDMI dotykový displej pro raspberry.
od BigSandy » 01 led 2025 10:27 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 13
- 5450
-
od mmmartin